Digidexo.com

Familiær Tremor syndrom

Familiær Tremor syndrom


En essensiell tremor er en tilstand som forårsaker skjelving i en del av kroppen, oftest hendene. Når essensiell tremor er forårsaket på grunn av en genetisk mutasjon, er det referert til som Familiær Tremor syndrom.

Symptomer

Den primære symptom på denne tilstanden er skjelvende. Skjelvingen begynner gradvis, og til slutt forverres med tiden. Ifølge Mayo Clinic, er skjelv vanligvis bare merkbar med bevegelse.

Årsaker

Denne tilstanden er forårsaket av en genetisk mutasjon. Denne mutasjonen kan være gått ned med begge foreldrene til barnet.

Komplikasjoner

Denne tilstanden kan føre til de som lider av det vanskeligheter med daglige aktiviteter. Skjelvingen kan føre til livsstils komplikasjoner som vanskeligheter med barbering, spise, snakke og skrive.

Misforståelse

Familiær Tremor syndrom er ikke det samme som Parkinsons sykdom. Familiær tremor vanligvis oppstår bare med bevegelse, mens skjelv er konstant med Parkinsons.

Behandling

Denne tilstanden kan behandles med en rekke medisiner inkludert betablokkere, anti-anfall medisiner, beroligende midler og botox injeksjoner. Hver av disse medikamentene bidra til å stoppe skjelving. Terapi og kirurgi kan også hjelpe til ved å minske alvorligheten av tilstanden.