Digidexo.com

Hjem rette for Feminine Itch

Hjem rette for Feminine Itch


Feminin kløe er ubehagelig og pinlig. Det er en kløe du kan ikke klø, i alle fall ikke i det offentlige, men det er noen måter å lindre problemet hjemme. Årsaken til feminin kløe kan være en infeksjon som trichomoniasis eller en gjær infeksjon, men noen ganger feminin kløe oppstår på grunn av tørrhet i skjeden eller sykliske hormonelle endringer. Hvis kløen driver deg gal, prøv disse hjem rettsmidler for å gjøre det gå unna.

Bruksanvisning

•  Bruk is eller en kald komprimere for umiddelbar lindring fra kløe. Dette er spesielt effektivt om natten når kløe er mest intense.

Fyll en grunne kar eller sitz bad med varmt vann og en halv kopp salt. Rør inntil saltet oppløses, deretter sitte i vann i 10 til 15 minutter. Mens du sitter, stikk fingeren inn i skjeden din for å la det varme salt gå inn. Gjør dette før sengetid for to netter. Saltvann er effektiv mot flere typer infeksjoner.

Spis en kopp yoghurt en dag. Pass på at yoghurt inneholder ikke sukker, og at det har live acidophilus kulturer i det. Acidophilus bidrar til å kontrollere sopp som forårsaker gjær infeksjoner.

Spread yoghurt på en tampong og la tampong i for noen timer. Hvis du har en tom applikator fra vaginal stikkpille medisiner, fylle applikatoren med yoghurt og fryse den. Sett frossen yoghurt direkte inn i skjeden en gang eller to ganger om dagen. Du kan også bruke yoghurt til vulva for å lindre ekstern kløe.

Skyll skjeden med varmt vann blandet med 2 ss cider eddik to ganger om dagen i to dager.

Bruk løse klær for å holde skjeden kjølig og tørt, og bære 100 prosent bomull truser slik at huden får puste. Hvis du sitter mye i løpet av dagen, stå opp og gå rundt regelmessig for å holde skjeden din blir for varm.

•  Gå til legen hvis ingen av disse tiltakene er effektive etter to dager. Du kunne ha en infeksjon som hjemme rettsmidler ikke kan kurere.

Tips og advarsler

  • Feminin kløe kan også være forårsaket av en allergi mot latex, eller dufter i såpe eller vaskemiddel.
  • Ikke bruk Douches, spray, eller andre feminine produkter som inneholder dufter. Dette er unødvendig, ineffektiv og de irritere skjeden. De kan også forårsake en allergisk reaksjon som vil gjøre deg kløe. Unngå å skrape en feminin kløe. Kloring irriterer den sarte huden rundt vulva og det gjør bare problemet verre. Det kan også gjøre kløe vare lenger fordi du kan gjøre små kutt i huden din som vil klør som de leges. Avstå fra å ha samleie når skjeden er kløe. Vaginalt samleie irriterer sensitiv hud, og du ikke ønsker å passere en infeksjon til din partner eller lage din infeksjon verre.