Digidexo.com

Hvordan identifisere en Latent Trigger Point i Massasje

Triggerpunkter kan eksistere på ubestemt tid i en latent tilstand og akkumuleres i årevis uten smerter. Ofte feildiagnostisert, manifesterer de som stive ledd og nedsatt bevegelighet oppleves av seniorer. De fleste mennesker har latente triggerpunkter i sitt underliv. Øvre mage triggere samle sammen de nederste ribbeina, mid-delen triggere er funnet på hver side av navlen og nedre del av magen triggere lå langs bekken og kjønnshår bein.

Bruksanvisning

•  Snakk med pasienten for å avgjøre hans store klage. Ved arbeid på deg selv, velg din mest skjerpende smerter til å begynne med. Latente triggere kan bryte ut hvor som helst på en tast triggerpunkters bor. Referere til et triggerpunkt diagrammet for å isolere ditt utgangspunkt.

Varm opp området som skal bearbeides med varmeputer eller varme håndklær. Målområdet må være i en avslappet tilstand. Muskler må ikke bøyes eller strekkes. Støtte lemmer for avslapning. Sitte eller ligge komfortabelt å arbeide på overkroppen eller nakke.

Trykk langs muskel fiber i målområdet. Føler for en hard klump i magen av muskelen. Latente triggerpunkter er ekstremt følsom og svare på press med intense smerter i nærområdet. De refererer ikke smerte til et fjernt område.

Deaktiver triggerpunkt med en fast, men mild massasje. Bruk korte strøk i én retning. Sikt på en smertegrense på seks eller syv på en skala fra én til ti. For å fullstendig deaktivere triggerpunkt, fortsetter masserer inntil det ikke lenger gjør vondt.

Massasje dypt liggende triggerpunkter med knyttneve eller støttet fingrene. Ansett en tennisball mellom målområdet og en vegg eller gulv. Spesialdesignet theracanes er nyttige for vanskelig å nå flekker.

Tips og advarsler

  • Majoriteten av leger og alternative terapi fagfolk er ikke bevandret i myofascielle triggerpunkt terapi diagnose. Massører opplært i triggerpunkt terapi kan lindre knuten med en kort serie med økter.
  • Undersøke din livsstil for å finne ut hvordan skaden kan ha oppstått. Latente triggerpunkter aktiveres ved belastning, over-stretching, plutselige kronglete bevegelser eller overforbruk. Fødsel kan føre til latente triggerpunkter i mors mage.
  • Hvis smertene ikke reagerer på behandling eller blir verre, bør du oppsøke lege for å finne ut om en annen årsak er ansvarlig.