Digidexo.com

Mest effektive Hair-Loss Cure for kvinner

Hårtap er ikke bare påvirket menn. Ifølge den amerikanske Håravfall Association, om lag 40 prosent av personer som lider av hårtap er kvinner. Siden hårtap kan være et symptom på en underliggende helseproblem, bør en kvinners første stopp være hennes lege. Når medisinske tilstander er utelukket, er det nok av behandlingstilbud tilgjengelig som fremmer hår re-vekst og hindre fremtidig hårtap.

Corticosteriod Injeksjoner

Corticosteriod injeksjoner gis gjennom hodebunnen til å behandle hårtap. Injeksjoner gis ukentlig, og ny hårvekst kan skje så snart som fire uker etter den første injeksjon. For alvorlig hårtap, kan leger foreskrive kortikosteroid piller, som er mer effektive så injeksjoner, ifølge Mayo Clinic.

Dritho-skalp Behandlinger

Dritho-skalp er tilgjengelig i krem ​​og salveform, og påføres direkte på hodebunnen daglig. Denne reseptbelagte medisiner ble produsert for å behandle psoriasis, men ifølge Mayo Clinic, er Dritho-skalp også brukt av leger til å behandle håret-tap problemer. Ny hårvekst oppstår vanligvis innen 12 uker fra første behandling.

Dritho-skalp kan forårsake alvorlig irritasjon. Hvis dette skjer, unngå å bruke, og ta kontakt med legen din med en gang. Sørg også for å skylle medisiner innen fem minutter (eller bruk hvordan legen forsk) for å unngå irritasjon. Hold denne medisinen vekk fra bad inventar og klær (det kan sette flekker). Dritho-skalp kan også flekker på huden, men dette problemet er midlertidig.

Minoxidil

Minoxidil er en over-the-counter medisiner som er godkjent for behandling av hårtap. Denne medisinen er tilgjengelig som en væske eller skum som er gnidd inn i hodebunnen to ganger e daglig. Denne medisinen er tilgjengelig i to forskjellige styrker, en 5 prosent løsning og en 2 prosent løsning. Mixoxidil kan ta så lenge som 12 uker for å fremme ny hårvekst, ifølge Mayo Clinic.

Kirurgi alternativer

Hvis du har prøvd andre behandlinger uten å lykkes, kan kirurgi være aktuelt, ifølge Mayo Clinic. Under operasjonen, vil en kosmetisk kirurg setter inn "plugger" inn i huden, som inneholder små hårstrå. Disse pluggene er implantert i skallet område av hodebunnen. Mer enn en transplantasjon kan være nødvendig, i henhold til de Mayo Clinic.

Hair-Loss Prevention

Når du finner den rette behandlingen for hårtap, er det viktig å beskytte håret mot fremtidig tap. The Mayo Clinic anbefaler å la håret lufttørke og unngå overforbruk av slag dryers. Også unngå frisyrer som hestehale eller fletter, som trekker på håret. Spise et sunt kosthold kan også forhindre håravfall relatert til mangel på næringsstoffer.