Digidexo.com

Hvordan Switch Venison for Beef

Ettersom flere folk blir helse bevisst, har det vært en bevegelse for å slå sunnere kjøtt for mer fet seg. Mens mange mennesker fortsatt nyte smaken av storfekjøtt, mange opplever at de kan erstatte vilt i biff oppskrifter. Venison er vanligvis mer flavorful, og vanligvis har betydelig mindre fettinnhold enn biff. Her er noen tips for å følge hvis du ønsker å bytte vilt for biff i menyen din.

Hvordan Switch Venison for Beef

Vanligvis en hjort som har blitt jaget og drept er behandlet i mindre kutt enn storfekjøtt. Mens du kan få en 1-kilos biff ut av en ku, er det ikke uvanlig å finne vilt koteletter som er mindre enn 6 gram. Dette betyr steketiden er mye kortere med vilt.

Fordi vilt har mindre fett, må du være ekstra årvåken om at kortere steketid. Venison som kokker for lenge er ganske uforsonlig - det kommer til å få tørr og tøff mye raskere enn en biff biff igjen på grillen for lang. Det er lurt å holde venison steker tilberedes ikke mørkere enn medium. Hvis du liker kjøtt godt gjort, du kommer til å bli skuffet når du prøver å gjøre det til din Reinsdyrbiff. Du vil få et langt bedre resultat hvis du marinere din Reinsdyrbiff over natten i krydder for å myke den opp.

Når det gjelder kjøttdeig, går nesten alt. Ground vilt er en god erstatning i spaghetti, taco, hamburgere eller andre måltid som krever kjøttdeig. Men på grunn av vilt er lavere fettinnhold, må du kanskje legge litt ekstra fett eller fett hvis du er bruning kjøttet før du inkludere det i fatet. Noen mennesker liker å kombinere bakken vilt med hakket svinekjøtt, eller bruke en blanding av vilt og storfekjøtt.

Venison fungerer også vakkert i en slow-komfyr. Erstatte det for storfekjøtt i noen oppskrift som krever kjøttet til å sitte i en væske og la det småkoke: stuinger, steker, eller kjøttbrød er bare noen av rettene der kan du enkelt bytte vilt for biff. Uansett hvordan du velger å bruke det, mange mennesker snart finner de nyte smaken av vilt langt mer enn de gjør biff, så det er fornuftig å erstatte når du kan!