Digidexo.com

Whey Vs. Soya Shakes

Whey Vs.  Soya Shakes


Myse og soya rister inneholder lettfordøyelige proteiner. Hver gir en rask energi boost, hjelpemidler i å bygge muskelmasse og bidrar til å dempe appetitten. De kan også brukes som pulverisert måltid kosttilskudd for vektkontroll.

Whey

Melk er den vanligste kilde for myse i USA. Det er den flytende biprodukt fra fremstilling av ost og yoghurt.

Soy

Soyabønner inneholder planteproteiner og alle de nødvendige aminosyrer for riktig ernæring, så vel som flerumettede fettsyrer, essensielle fettsyrer og linolensyre.

Fordeler

Legge protein til kosthold vil øke din energi og bygge muskelmasse for atletisk konkurranse eller bodybuilding. Protein kan brukes som et måltid erstatning når kosten.

Allergier

Soya og whey er blant de 10 børsnoterte matallergier. Mange mennesker er allergiske mot enten melkeprodukter eller soyaprodukter; derimot, er en allergi mot begge proteinkilder sjeldne.

Negativer

I 1997, National Center for toksikologisk forskning (NCTR) av Food and Drug Administration viste at soya kan ha en negativ effekt på skjoldbruskkjertelen. Det har vært knyttet til hypotyreose og struma.

Betraktninger

Kommersielt forberedt whey eller soya shakes kan inneholde ytterligere ingredienser. Smaksstoffer, søtningsmidler og karbohydrater kan øke kaloriverdi av vibrering.