Digidexo.com

Slik Cure Jock Itch The All-Natural Way

Slik Cure Jock Itch The All-Natural Way


Svie, kløe, og rå - det føles som om noen tente en blåselampe og presset den til skrittet. Du ønsker å gjøre dette stoppet, men du ønsker ikke å bruke reseptfrie remedier med unpronounceable kjemikalier. Her er hvordan man skal håndtere.

Bruksanvisning

En Jock kløe, som mange av disse irritasjonsmomenter fra Satan, er en soppangrep. Hva trenger sopp på? Mørke, varme og fuktighet. Du kommer til å bli kvitt det. Ta en varm dusj og tørk tørt. Hvis du kan, ta et håndkle og kjør til et privat sted for en sol bad. Lys og luft er dødelig for denne soppen.

Lag en blanding av tea-tree olje, vann, salt, og noen sterk svart te. DAB den på to ganger om dagen med en bomullsdott. Den garvesyre fra te vil gjøre skrittsopp skrike om nåde. Sørg for å fortynne tea-tree olje bra eller DU vil skrike om nåde.

•  Prøv en hvitløk komprimere. Hei, kanskje du er heldig - damen kan være en hvitløk djevel! Uansett tilfelle, knuse to fedd hvitløk. Bland det med olivenolje eller druekjerneolje. Hell denne blandingen på en vaskeklut og trykk den i 5 minutter på det berørte området en gang om dagen. Så fristende som det er, IKKE tørk det av. Ja, svir det. Deal.

Påfør et anstrøk av Listerine to ganger om dagen. Ja, gjør det vondt som dritt. Men alkohol vil drepe jock kløe sopp mens de antibakterielle egenskapene til Listerine ta seg av eventuelle bakterier.

Bruk løstsittende undertøy. Nå er ikke tiden for en macho Speedo. Till din skrittsopp klarner opp, er det bomull truser.

Støv dine undies med babypudder. Det vil gjøre at du lukter som du tar vare på kiddies i kirken barnehage, men dette ting fungerer. Stol på meg. Skrittsopp hater det når du transportere bort fuktighet.

Se etter andre gode urte jock kløe rettsmidler hos din helsekostbutikk. I motsetning til de fleste av disse tingene, gjør naturlig rettsmidler faktisk fungerer for skrittsopp.

Hold bruke noen middel i minst to uker. Selv OTC jock-klø produkter som Lamisil og Lotrimin fortelle deg å gjøre dette. Masse folk prøver den naturlige ruten i to dager og deretter gi opp. Ikke gjør dette. Huden din vil takke deg.

Tips og advarsler

  • Tørr, kamerat. Holde det tørt.