Digidexo.com

Castor Oil & Baking Soda rettsmidler

Castor Oil & Baking Soda rettsmidler


Blir brukt lakserolje og natron i en rekke hjem rettsmidler. Begge disse stoffene har blitt brukt trygt og effektivt å behandle vanlige smerter og mindre sykdommer. Se etter lakserolje i de fleste stoff butikker, og finne natron i de fleste dagligvarebutikker. Før du bruker noen hjemme rette, bør du kontakte lege.

Castor Oil Pack

For å lette smerter eller avlaste en trakk muskel, bruk en lakserolje pack. Fukt en ren klut med lakserolje, vri den ut før det er litt fuktig og legg over det berørte området. Dekk med litt plastfolie, deretter et håndkle og varmepute hvis ønskelig. Den lakserolje vil trenge gjennom huden og lindre smerte. Laksérolje kan brukes for leddgikt, bursitt, magesmerter, muskelknuter, forstuinger og belastninger.

Castor Oil og natron for Vorter

Masser noen dråper lakserolje inn i vorte og dekke den med førstehjelp tape eller bruke en bandasje. Gjenta denne prosedyren to ganger om dagen til vorte er borte. Alternativt, bland 1 ts. av ricinusolje med akkurat nok natron for å danne en pasta. Påfør lim et par ganger om dagen, og dekk med en bandasje. Gjenta til vorte forsvinner.

Baking Soda for Athelete fot

Å behandle sopp på føttene, spesielt mellom tærne, bruke en natron lime. Bland 1 ss. natron med nok vann til å danne en lime og massasje på det berørte området. Skyll av med varmt vann og tørk grundig.

Baking Soda tannkrem

Bland natron med nok hydrogen peroxide å danne en lime. Brush som du normalt ville gjort med vanlig tannkrem på tungt-farget områder på tennene, unngå tannkjøttet. Gjenta så ofte du vil. Skyll godt med kaldt vann etter børsting.