Digidexo.com

Metafysiske Bruk av Rhodochrosite

Ofte kalt stein av kjærlighet og balanse, er rhodochrosite en mangankarbonat mineral. Krystaller er dyp rød og varm rosa, mens polerte steiner er lys rosa, orange-rød, brun eller grå og har band av rosa og hvite striper. Inkaene kalte det Inca Rose og trodde det var blod av royalty ble til stein. Rhodochrosite er ofte brukt til å lage smykker eller skåret inn i intrikate figurer eller bokser og kutt i edelstener.

Fysiske bruksområder

Rhodochrosite brukes i krystall healing for mange fysiske dysfunksjoner. Den renser chakra relatert til hjertet ved å rense sirkulasjonssystemet. Det hjelper diabetikere fordi det er forbundet med bukspyttkjertelen og nyrene og fremmer deres rensing. Metafysiske healere bruker den til å behandle skjoldbrusk problemer og tilbakevendende infeksjoner på grunn av sine rensende egenskaper. Astmasyke synes det filtrerer ut irritanter. Det er også brukt til å forbedre synet. Steinen skal bæres i 24 timer for å frembringe den ønskede virkning.

Emotional Healing

Rhodochrosite hjelpemidler med en rekke følelsesmessige problemer og bør brukes dag og natt for å oppnå de ønskede resultater. Det letter stress, angst og depresjon. En person i nød legger en stein i badekaret å detox fra stress av dagligdagse hendelser. Det gir selvtillit og fordriver lav selvfølelse. Brukeren tiltrekker kjærlighet og vennskap og vanligvis har en god flyt av kreativitet. Det hjelper å lindre alle typer avhengighet, inkludert mat, narkotika og alkohol, og det er nyttig med spørsmål knyttet til overgrep.

Kjærlighet og relasjoner

For å styrke båndene mellom elskere, begge parter bære rhodochrosite. Det hjelper å helbrede hjertet chakra etter et samlivsbrudd og lar seg selv og andre til å føle ubetinget kjærlighet.

Andre bruksområder

Når søker en åndelig lærer, iført rhodochrosite trekker søkeren til læreren. Steinen hjelper i å utvikle nye venner når du flytter til et nytt hjem eller jobb. En løpsk kjæledyr kan bli funnet eller gå tilbake på egen hånd ved å plassere en stein i sengen sin.