Digidexo.com

Hvordan bruke linfrø olje som en anti-inflammatorisk

Hvordan bruke linfrø olje som en anti-inflammatorisk


Omega-3, noen ganger referert til som "gode fettet," er en essensiell fettsyre som vi trenger for å leve. Denne forbindelsen er viktig for vår hjerte helse. Det kan senke kolesterolet, redusere vår risiko for kreft og fungere som en anti-inflammatorisk agent. Fordi kroppen ikke kan lage omega-3, vi er avhengige av maten vi spiser for å forsyne oss med det vi trenger. Linfrøolje har mer omega-3 enn noen annen matkilde. Mennesker som har leddgikt, lupus, gikt og andre årsaker til betennelse kan ha nytte av de anti-inflammatoriske egenskaper linfrøolje.

Bruksanvisning

•  Snakk med legen din før du bruker linfrøolje som en anti-inflammatoriske medisiner. Urtemedisiner, som reseptbelagte medisiner, kan samhandle negativt med et annet legemiddel du kan ta.

innlemme 1 til 3 ss. linfrø olje i kostholdet ditt på en daglig basis. Bland den med juice, yoghurt, cottage cheese eller varme frokostblandinger. Oljen har en nøtteaktig smak som kan utfylle noen av dine favoritt mat.

Bruk linfrø olje kapsler for en enkel, bærbar måte å supplere kostholdet ditt. Drikk minst åtte gram vann når du tar pillene.

Dryss bakken linfrø på frukt, frokostblanding, salat eller bake det inn i brød. I tillegg til å redusere og forebygge betennelser, linfrø gir deg fiber, som ikke finnes i oljen. Bruk en elektrisk kaffekvern til å knuse frøene eller kjøpe dem allerede bakken.

Oppbevar linfrø produkter på riktig måte. Hold linfrøolje i kjøleskapet, så det blir harsk svært raskt. Hele linfrø kan lagres et kjølig og tørt sted i inntil ett år, mens ubrukte bakken frø skal i kjøleskap eller fryses.

Lag en linfrø grøtomslag for å redusere betennelse som muskelsmerter. Lag en løs lim med linfrø mel og varmt vann. Dypp en myk klut inn i blandingen og gjelder for den skadde området.

gjenkjenne bivirkninger eller mulige allergiske reaksjoner fra å ta linfrø og olje. De inkluderer kløe, elveblest, nysing og tett nese, kvalme, diaré og problemer med å puste. Ring legen din umiddelbart hvis du opplever noen av disse symptomene.

Tips og advarsler

  • Drikk mye vann ved inntak av linfrø i fast form for å hindre den fra å bli sittende fast i halsen eller tarmen. Seks til 12 gram vann per ss. av linfrø anbefales.
  • Ikke bruk linfrø olje på åpne kutt eller sår.