Digidexo.com

Hvor godt kjenner Støttestrømper Arbeidet med Ødem?

Hvor godt kjenner Støttestrømper Arbeidet med Ødem?


Ødem er en hevelse forårsaket av væskeansamling i kroppens vev. Dette medisinsk tilstand kan oppstå hvor som helst i kroppen, men oftest utvikler seg i en persons underekstremiteter. Leger kan anbefale at pasienter ha med seg kompresjonsstrømper.

Ødem Symptomer

Ifølge US National Library of Medicine, er ødem mest sannsynlig skje i bena, ankler eller føtter. Huden kan være blanke, strukket og oppblåst, som rapportert av Mayo Clinic.

Støttestrømper

Legene kan ha ødem pasienter bære kompresjonsstrømper for å hindre væske fra akkumuleres i vev. Støttestrømper fungere godt for å holde press på pasientens ben og minimere effekten av ødem.

Andre behandlinger

Leger kan foreskrive vanndrivende medisiner for ødem pasienter å tvinge nyrene til å skille ut mer vann og redusere væskeretensjon. Pasienter kan oppleve bedring fra ødem hvis de begrenser sitt inntak av salt som anvist av lege.

Årsaker

Folk kan utvikle ødem hvis de forblir i en stilling eller bli sittende i en lengre tidsperiode, spise store mengder av salt mat, og hvis de er gravide.

Underliggende tilstander

Ødem er et symptom på en rekke alvorlige medisinske tilstander, inkludert nyresykdom, levercirrhose og kongestiv hjertesvikt. Pasienter med ødem bør se en lege så snart som mulig.