Digidexo.com

Hvordan bli kvitt pinworms

Hvordan bli kvitt pinworms


En av de enkleste barndommen infeksjoner for et barn å få er pinworms. Pinworms kalles tråd ormer fordi de ser ut som små hvite tråder. Du kan se bevis på disse parasittene i toalettet eller i undertøy. Noen tegn på at barnet ditt eller du kan ha pinworms er kløe rundt anus eller urolig søvn, men det er mange mennesker som ikke har noen symptomer i det hele tatt. Disse små parasitter er ikke farlig, og de ikke bære sykdom. Men de er svært smittsom, og fordi de noen ganger føre til intens kløe rundt anus, kan infeksjoner oppstår. Hvis barnet ditt blir infisert med pinworms, så sjansene er at hele familien er også smittet. Ikke bekymre deg om, fordi det er enkle og billige måter å bli kvitt pinworms. Hvis barnet ditt har blitt diagnostisert med pinworms, så hele familien bør behandles, selv om de ikke viser symptomer. Hele huset skal rengjøres, inkludert gulv mopped fordi eggene kan være i støv på gulvene og kan forårsake infeksjon oppstår på nytt.

Hvordan bli kvitt pinworms

•  Ta barnet til lege. Legen kan det være lurt å teste barnet hjemme ved å plassere et stykke brettet tape, klebrige siden vendt ut, ved siden av det sovende barnet anus. Du vil da få dette båndet til legen hvor han vil se på det under et mikroskop for å se om det er noen pinworms eller egg på båndet.

Vask hendene ofte. Vaske hendene med varmt såpevann og gjør det ofte vil bidra til å bli kvitt pinworms og deres egg. Vasking må gjøres etter bad bruk og før du spiser eller drikker.

Unngå å klø rundt bunnen din. Pinworms egg vil komme under neglene, og da vil du spre dem til hva du berører.

Vask klær og sengetøy. Dette må gjøres regelmessig mens du får behandling og etter hver behandling.

Ta Barnemark medisin. Hvis du går til legen, vil han foreskrive Barnemark medisin eller du kan kjøpe noen over-the-counter medisin. Noen merker av over disk Barnemark medisiner er Pin-X og Pin-kvitt.

Hint

  • Ikke del klær og håndklær. Bruk eget håndkle og vask klut for hver person.
  • Ikke behandle for pinworms hvis du ikke er positive som er problemet. Betente hemoroider kan også forårsake kløe og smerter i anus.