Digidexo.com

Hvordan Stopp Foot Svette

Hvordan Stopp Foot Svette


Mange mennesker har et problem med svette føtter og de tåler det hele livet. Dette er faktisk en medisinsk tilstand som kalles plantar hyperhidrose, den medisinske termen for ukontrollerbar svette på føtter [se referanse]. Tilstanden kan variere fra mild til en mer alvorlig enden av spekteret, som fører til soppinfeksjoner, vanskelighets iført visse sko og pinlig lukt. Behandling varierer for milde tilfeller til de mer alvorlige tilfeller der soppen har begynte å spise bort på kjøttet og kirurgiske inngrep er den eneste utvei. Før du bruke hundrevis eller kanskje tusenvis av dollar Elektro {se referanse}, det er en relativt billig behandling som du kan utføre i personvernet ditt eget hjem.

Hvordan Stopp Foot Svette

•  Rengjør føttene med betadine jod, helst i løpet av hver dusj. Sørg for å rengjøre mellom tærne der sopp og bakterier trives.

Tørk føttene med en hårføner på en komfortabel setting. Føttene må være helt tørt før du bruker eventuell fuktighet tetting agenter.

Påfør et tynt lag av terbinafin (fotsopp krem) i beina og mellom tærne på kvelden, før sengetid. Bruk sokker. Dette bør kvitte føttene av illeluktende bakterier og soppinfeksjon. Se anvisningene på pakken for lengden av behandlingen.

Vask bort terbinafin og bruke en klinisk styrke antiperspirant før iført sko.