Digidexo.com

Hva er en HIPAA sertifikat troverdig dekning?

Hva er en HIPAA sertifikat troverdig dekning?


The Health Insurance Portability and Accountability Act of 1996 (HIPAA) hjelper de med preexisting forhold skaffe helseforsikring med en ny gruppe helseplan. Under HIPAA, kan et sertifikat av credit dekning eliminere eller redusere utestenging periode for en forhåndsdefinert tilstand.

Identifikasjon

Sertifikatet for troverdig dekning gjelder bokstaven "P" i HIPAA for portabilitet. HIPAA gjør at en pasient til port hans tidligere helse dekning til en ny gruppe plan med henblikk på preexisting forhold. Gruppe helseplaner kan begrense dekningen for en forhåndsdefinert tilstand for ikke mer enn 12 måneder.

Betydning

Krevet dekning er utformet for å gi en pasient kreditt for tidligere helse dekning. For hver dag hun hadde dekning under en tidligere helseplan, kan hun få kreditt mot 12-måneders utelukkelse periode tilgjengelig for forsikringsselskapene for preexisting forhold.

Betraktninger

Når en persons ansettelsesforhold avsluttes, er et formelt sertifikat utstedes automatisk; Han kan også be om dette sertifikatet. Sertifikatet viser til en ny gruppe perioden at den nye enrollee hadde dekning. Kreditt for tidligere dekning er tapt, men hvis en pause i forsikringsdekning oppstår for 63 dager eller mer.