Digidexo.com

Medicaid og høreapparater

Medicaid og høreapparater

Høreapparater kan være svært kostbart for de som trenger dem. I noen tilfeller kan individer finner ut at de er ikke engang et rimelig alternativ. Mange private helseforsikring selskaper dekker ikke kostnadene for høreapparater. Medicaid kan tilby noen lettelse ved enten å dekke eller tilbakebetale enkeltpersoner for kostnaden av høreapparater.

Fakta

Medicaid er helseforsikring, som er et tilbud til familier med lav inntekt og personer som er berettiget til å motta ytelser. Høreapparater og høreapparater tjenester kan dekkes eller dekkes gjennom Medicaid. Det er viktig å merke seg at høreapparatet tjenester som tilbys av Medicaid og kvalifikasjonskrav for å motta dekning varierer i henhold til retningslinjer som er fastsatt av staten. Noen stater gi dekning for alle personer som trenger høreapparat, men andre har begrensninger og restriksjoner.

Betraktninger

Antallet høreapparat at en person er i stand til å motta gjennom Medicaid dekningen er begrenset i mange stater. Individer kan også være begrenset til å motta et visst antall av høreapparater i et gitt antall år. Mange stater gi dekning til barn, men ikke voksne. Disse statene er Alabama, Arizona, Arkansas, Colorado, Delaware, Georgia, Kentucky, Louisiana, Maine, Maryland, North Carolina, Pennsylvania, South Carolina, Tennessee, Utah, Virginia og West Virginia.

Funksjoner

I stater hvor høreapparat er dekning i Medicaid, høreapparater og høreapparat tjenester kan dekkes. Den enkelte er vanligvis begrenset til enkelte høreapparater modeller eller kan motta en prisklasse som de må falle innenfor. Mange stater som tilbyr høreapparater også gi dekning for høreapparater tjenester. Dette kan omfatte diagnostisk testing, hørsel eksamener og logopedi. Det kan også dekke kostnadene for relaterte elementer, som for eksempel høreapparat batterier, et rensesett og ørepropper.

Restriksjoner

For å kvalifisere for dekning for høreapparater og høreapparater tjenester gjennom Medicaid, vil kvalifiserte personer generelt behov for å bevise at de har et medisinsk behov for dem fordi hørselen. Fremgangsmåten for å påvise dette vil variere med den bestemte tilstand. De fleste individer må ha en skikkelig hørselsundersøkelse utført innen seks måneder etter mottak høreapparater, samt medisinsk dokumentasjon fra en audiograf eller lege.

Betydning

Ifølge American Speech-Language-Hearing Association, bare ca 20 prosent av alle mennesker som trenger høreapparat faktisk få dem. Å være ute av stand til å ha råd til høreapparater er bare en av mange grunner til dette. Unngå høreapparater kan ha en negativ innvirkning på effektiv kommunikasjon i ulike sosiale situasjoner, inkludert familie og arbeidsliv. Personer som kvalifiserer for Medicaid og er berettiget til å motta høreapparater bør dra nytte av denne muligheten.