Digidexo.com

Sunn mat Actvities for små barn

Sunn mat Actvities for små barn


Engasjere små barn i aktiviteter som fremmer sunn mat. Vaner etableres tidlig i livet kan hjelpe dem å utvikle en sunn livsstil som de vokser. Læring sunne matvaner kan være morsomt hvis nærmet i en avslappet og morsom måte. Vis dem verdien av sunne matvaner ved å være et godt eksempel.

Little Chef

Gi din lille kokk sitt eget forkle til å henge på kjøkkenet. Når det er mat prep tid, la ham stå på en trinn krakk. Hvis han er i stand til, la ham prøve å bruke en popsicle pinne å "klippe" bananer mens mor kutter grønnsaker til middag. Hjelpe forberede sunn mat vil gjøre det mer attraktivt for hans gane.

Sunne valg

Hvis barnet ditt er veldig selektiv om hva du skal spise, gi ham flere sunne valg. Pile en liten tallerken eller plate med et utvalg av sunn mat. Inkluder fingermat som epleskiver, druer, jordbær, hele korn kjeks, myk ost og peanøttsmør spredt på toast trekanter. Målet er å gi et sunt utvalg, mens du lar henne til å gjøre egne valg.

Leke med maten

Toast et stykke grovt brød. Spre med en naturlig peanøtter eller mandel smør. Bruk tørket frukt som rosiner, tranebær, ananas og aprikoser å gjøre en smiley face eller bokstav i alfabetet. Dette vil hjelpe et barn gjøre narr forbindelser med sunn mat.

Tasting part

Tildele en dag i uken for en smaking fest. Introdusere to eller tre nye smaksopplevelser på en gang. Prøv geitost spredt på kjeks, fersk guacamole med hele korn korn chips, stjerne frukt spiddet på en tannpirker med druer og banan hjul. La dem prøve det uten forpliktelse. En smak kan være nok for nå. På den annen side kan de oppdager en affinitet for noe nytt.

Bakedag

Bake sunne brød og kaker sammen. Et barn gamle nok til å stå på en stol ved siden av mamma på kjøkkenet kan hjelpe måle mel og sukker. Ikke forvent ham til å opprettholde en lang oppmerksomhet span i ung alder. Han kan ende opp med å spille mens du er ferdig med baking. Gi ham sin egen klump av brød eller pizzadeig å kna. Den sensoriske glede av å spille med deigen er tiltalende for små barn.

Advarsler

Mange sunn mat som peanøttsmør og nøtter er svært allergifremkall. Vær forsiktig med å innføre et lite barn til nye matvarer før du er sikker på sine allergier. Vær oppmerksom på choking farer som nøtter for barn under en alder av 3. Bruk alltid forsiktighet når matlaging med barn. Sikkerhet har alltid prioritet.