Digidexo.com

Idealvekt kalkulatorer for barn

Idealvekt kalkulatorer for barn


Hvert barn vokser i et annet tempo om deres vekt og høyde. Funksjonshemninger kan påvirke måten et barn skal vokse og få vekt. The Center for Disease Control and Prevention designet diagrammer som gir en oversikt over hva barn bør veie basert på deres alder. The American Academy of Child and Adolescent Psychiatry anslår at fra og med 2008, mellom 16 og 33 prosent av barn og tenåringer står overfor problemer med fedme.

Kalkulatorer

En baby vekst kalkulator gir informasjon om en babyens vekt persentil basert på deres alder. Beregningene gir leger og foreldre informasjon basert på hvor barnet ditt faller vekt-messig i forhold til andre barn på samme alder. The body mass index kalkulator bestemmer body mass index for barn i alderen 2 til 20. Jentas utvikler seg ulikt og raskere enn gutter, så listene er forskjellig for begge kjønn. Å identifisere kroppsmasseindeks på riktig måte, må du først vekte barnet riktig.

Hvordan bruke Infant Kalkulator

Spedbarn vokser raskt de første 24 månedene av sitt liv. Barnet Kalkulatoren tar informasjon som for eksempel kjønn på barnet, fødselsdato og deres nåværende vekt. Når disse tallene er registrert, kan legene referere diagrammet og plassere tallene, bestemme prosentandel av det enkelte barn. Den endelige beregning vil gi foreldrene en forståelse av hvor barnet sitter vekt-messig i forhold til andre spedbarn av samme kjønn og alder rammen.

Bruke BMI kalkulator

BMI kalkulator fungerer for barn i alderen 3 til 20. Bruke en digital skala heller enn en fjærbelastet skala vil gi en mer presis lesing da få vekt. Fjern alle tunge ting - sko, lommebok og tunge gensere - før veiing. Mål barnets høyde ved å stå barnet opp mot en vegg barbeint. Danner en rett vinkel med veggen ved hjelp av noen type objekt over barnets hode for å få riktig høyde. Vektmåling blir deretter tilsatt til høydemåling i inches og igjen legge høydemåling i inches med endelig multiplisere dette tallet med 703. Bruk sluttresultatet å plassere på det percentilskjemaer for begge kjønn.

Fordeler med vektberegninger i Children

Å vite barnets idealvekt i henhold til listene som tilbys av Center of Disease Control og Prevention vil tillate foreldre og leger til å overvåke hvilke typer spisevaner at deres barn har. Overvektige barn kan oppleve helserisiko for eksempel høyt blodtrykk, diabetes, høyt kolesterol og astma. Å være overvektig kan påvirke et barns selvfølelse, noe som kan føre til dårlige karakterer på skolen og sosiale problemer som de blir eldre. Hvis et barn er undervektig, kan det være en helsetilstand eller spiseforstyrrelse som må tas opp før den gjør permanent skade på barnet.