Digidexo.com

Hvordan å redusere betennelse i Crohns sykdom

Crohns sykdom er en kronisk lidelse i fordøyelses eller gastrointestinal (GI)-tarmkanalen, noe som fører til betennelser. Ethvert område av GI-systemet, fra munn til anus, kan påvirkes med Crohns sykdom. Imidlertid er det mest vanlig berørte området i tynntarmen. I Crohns sykdom, pasientens immunsystemfeil mat, bakterier og andre materialer i tarmen for en fremmed substans. Som svar på immunsystem reagerer ved å angripe tarmen, forårsaker betennelse og smerte. Kronisk inflammasjon av tarmen vil føre til sår og tarmskader.

Selv om det er ingen kur for Crohns sykdom, er det medisiner og naturpreparater for å bidra til å redusere betennelse og lindre symptomer.

Mange studier har blitt gjennomført de siste årene som fokuserer på rollen til omega-3 fettsyrer og Crohns sykdom. Omega-3 fettsyrer i kliniske studier har vist en sammenheng mellom inflammatorisk tarmsykdom og redusere remisjon hos pasienter med sykdommen.

Hvordan å redusere betennelse i Crohns sykdom

Behandlingstilbud

•  Vurder å kjøpe omega-3 fiskeolje kapsler på din narkotika eller dagligvarebutikk.

Ta omega-3 fiskeolje kapsler to ganger om dagen, etter et måltid. Anbefalt dosering kan variere, i henhold til dine helsebehov.

Gå til legen din for en resept for å redusere betennelse, hvis du foretrekker et medisinsk behandlingsalternativ. Legen din kan foreskrive noen av flere Antidiarrheal medikamenter, for eksempel diphenoxylate, som kan lindre kramper og diaré, eller anti-inflammatoriske legemidler, som for eksempel sulfasalazin, som reduserer betennelse. For bruk av foreskrevne medisiner, følge legens anbefalte dosen.

Hint

  • Fiskeolje også sies å gi helsemessige fordeler for hjernen, hjerte-karsystemet og generell trivsel. Det kan også brukes til å behandle symptomer på leddgikt, en tilstand som rammer mange pasienter med Crohns sykdom.
  • Legen din kan mistenke Crohns sykdom hvis du opplever tilbakevendende kramper eller magesmerter og diaré, spesielt hvis du har en familiehistorie med Crohns sykdom. Andre symptomer Min inkluderer betennelse i leddene, øyne, og hud eller en klump i underlivet, normalt forekommende på høyre side.
  • Selv om en positiv sammenheng mellom Crohns sykdom og fiskeolje har blitt gjort, trengs mer forskning for å gi klart bevis av fordelene av fiskeolje i å hjelpe og behandle Crohns sykdom.