Digidexo.com

Hva er fordelene med sublingual vitamin B12?

Vitamin B12 er et medlem av B-vitamin familien. Hvis noen ikke kan absorbere vitamin B12 gjennom konvensjonell tablett metoden, er det ofte anbefalt at hun går til sin lege og få en vitamin B12 skudd. Dette kan være ikke bare tidskrevende, men kostbare. En stadig mer populær måte å få vitamin B12 inn i systemet raskt er ved å ta det under tungen, også referert til som "sublingual."

Fast Absorpsjon

Den største fordel å ta sublingual vitamin B12 er den raske absorpsjon av den inn i systemet. Å plassere en vitamin B12 sublingual tablett, eller noen få dråper av flytende vitamin B12, under tungen hastigheter dens absorpsjon i blodet via de mange blodkar direkte under tungen. Ifølge Dr. Alfred Libby, som har forsket sublingual vitamin B12 i årevis, tar vitamin gjennom fordøyelseskanalen tillater absorpsjon av bare opp til 1,2 prosent. Tar sublingual vitamin B12 gir mulighet for 100 prosent absorpsjon.

Nutrient Retention

Tar vitamin B12 sublingualy gjør også det å beholde sin næringstetthet og gjør disse næringsstoffene lettere tilgjengelig for kroppen. Når vitamin B12 tas via den tradisjonelle pille metoden, har det å gå gjennom fordøyelsesprosessen. I løpet av denne prosessen, er det endret, og kan miste mye av sin styrke. Ved å hoppe fordøyelsessystemet, er man i stand til å absorbere vitaminet B12 med alle sine næringsstoffer intakt.

Kropps Fordeler

Sublingual vitamin B12 fordeler kroppen på mange måter. En stor fordel er dens evne til å redusere homocystein. Homocystein er en aminosyre i blodet som er ansvarlig for skade arterieveggene, forårsaker en oppbygging av kolesterol og dramatisk å øke risikoen for hjertesykdommer. Vitamin B12, derfor blir sett på som et supplement som kan redusere risikoen for hjertesykdom.
Andre fordeler av vitamin er dens evne til å øke energi, regulere humøret, og kontrollere søvnsyklus og appetitt syklus.

Hjerne Fordeler

Sublingual vitamin B12 er ofte brukt til å gi en rask økning til hjerne og hukommelse makt. Det har lenge vært brukt av studenter som et hjelpemiddel ved test tid fordi det ikke bare øker energi, men hjelper med en klar tanke.
Sublingual vitamin B12 er også kjent for å bidra til å redusere risikoen for sykdommer assosiert med aldring, slik som Alzheimers sykdom og demens. En studie publisert av Neurology magasinet i 2008, uttalte at de deltakerne funnet med demens og Alzheimers også hadde svært lave nivåer av vitamin B12. Sublingual vitamin B12 er den raskeste måten å øke nivåene av vitamin B12 i kroppen.

Forsiktighetsregler

Mens sublingual vitamin B12 er generelt ansett som trygt, er det noen advarsler. Sublingual B12 kan samhandle med visse medisiner, så sjekk med legen din før du tar den for å være sikker på at det ikke vil forstyrre din nåværende resepter. Noen mennesker kan også være ekstremt følsomme for sublingual vitamin B12. Hvis du opplever et utslett, kløe eller diaré, avbryte bruken. Hvis symptomene ikke avtar etter avsluttet bruk, se din lege.