Digidexo.com

Fat Camps i Tacoma, Washington

Fat Camps i Tacoma, Washington


Fat camp, også kalt vekttap camp eller boot camp, er et slanguttrykk brukt for å beskrive en spesialisert vektreduserende program. Vekttap leirer vanligvis skje på et bestemt sted som en park eller retrett, vare i en viss mengde tid, og noen ganger målrette en bestemt gruppe som barn eller kvinner. Tacoma, Washington og dens nærområder har flere vekttap leirer å velge mellom og de nærmere detaljer om hver enkelt varierer i forhold til tidsramme, beliggenhet, kvalifiserte deltakere og vekttap metoder.

Elev8 Fitness

Elev8 Fitness er en øvelse anlegget i Tacoma som tilbyr fire-ukers vekttap leirer. Sitt program inkluderer økter i og utenfor studio som består av yoga, cardio øvelser og styrketrening. Deltakerne kan delta på en av de fire daglige planlagte klasse tider i morgen eller kveld. Resultatene varierer, men vanligvis deltakerne merke et gjennomsnittlig tap på 3-8 pounds og en 25 til 50 prosent økning i cardio utholdenhet nivåer.

Tacoma Fitness Boot Camp

Tacoma Fitness Boot Camp er en pågående vekttap programmet for menn og kvinner som hjelper deltakerne forbrenne fett, samt lære riktig trening teknikker og øke styrke og utholdenhet. Deltakerne får ernæringsmessige rådgiving, i nærheten trening instruksjon og individuelle treningsøkter. Trenere lære øvelser som jack hopping, sirkulær-vegg løping og drar tau i løpet av fire ukers kurs. Hver camp varer en måned med økter forekommende mandag til lørdag med varierende morgenen og kvelden.

Puyallup Adventure Boot Camp

Ligger ca 10 miles fra Tacoma, er Puyallup Adventure Boot Camp utendørs vekttap program utviklet bare for kvinner. Vekttrening, pilates, yoga og agility øvelser er noen av øvelsene som inngår i fire uker, én time-per-dagers program. Leiren finner sted på flere ulike uteområder som er kunngjort før hver leir begynner. Visuelle resultater for eksempel en reduksjon i kjole størrelse vises vanligvis innen to til tre ukene av programmet.

Puget Sound Adventure Boot Camp

Ligger i Federal Way, WA, en by fem miles fra Tacoma, Puget Sound Adventure Camp tilbyr et fire ukers utendørs treningsprogram bestående av ernæringsmessige rådgiving, fitness instruksjon og motiverende trening. Programmet foregår på flere steder inkludert inne Gymnastikk Way, et treningssenter, og utenfor på Celebration Park og diverse andre nærliggende parker. Deltakerne møtes til en time, mandag til fredag, starter på 05:30 hver morgen, og bør forvente resultater, for eksempel tre til fem prosent kroppsfett reduksjon og fem til 12 pounds av vekttap etter avsluttet program. Programmene går i konsistente fire ukers mellomrom fra januar til november hvert år.