Digidexo.com

Alternativ medisin for urinsyre

Økt urinsyre i blodet er typisk for en sykdom som kalles gikt. Det finnes ulike medisinske behandlinger for gikt, men hvis du foretrekker å bruke alternativ medisin, er det ulike urter og kosttilskudd retningslinjer du kan følge for å behandle gikt.

Urinsyregikt og urinsyre

Ifølge Medicinenet.com gikt oppstår når kroppen produserer en forhøyet mengde urinsyre. Økt urinsyre fører til en opphopning av små krystaller av urat i kroppens vev og ledd. Gikt er svært vanlig, og kan føre til smertefulle artritt i leddene. Senke urinsyre i kroppen vil hjelpe behandle gikt og bidra til å lindre smertefulle symptomer. Rettsmidler som bidrar til å redusere urinsyre vil også bistå med å redusere leddbetennelse.

Herbal rettsmidler

Ifølge Holisitconline.com, er det en rekke av urtete som kan hjelpe med å redusere urinsyre i kroppen din. Nettstedet anbefaler at du spiser en kopp brennesle eller kjerringrokk te minst tre ganger om dagen i tre uker. Hvis du legger merke til leddbetennelse tilbake, kan det være lurt å fortsette denne behandlingen. I tillegg juice avledet fra selleri eller bjørkeblader hjelpe flush urinsyre fra kroppen.

Du kan også opprette en pepperrot te ved å koke ca en teskje av fersk revet pepperrot i en kopp med vann. La blandingen bratt i ca ti minutter. Du bør spise denne blandingen uten mat i magen. Fortsett denne behandling i ti dager.

Aktuelle behandlinger

Du kan redusere betennelse i leddene ved å bruke urte komprimerer til det berørte området. Kombiner om fire spiseskjeer honning med en teskje av Comfrey skjær og varme i et vannbad. Påfør blandingen til en klut og bruke kluten til de betente områder av kroppen din. Du kan lage en lignende komprimere med kamille.

Dietary Guidelines

Hva du spiser kan bidra til å redusere urinsyre i systemet. Ifølge Peacehealth.org, matvarer som er høy i vitamin C bidrar til å redusere urinsyre og forebygge gikt. Matvarer som blåbær og kirsebær er spesielt effektive fordi de inneholder anthocyaniding, som har anti-inflammatoriske egenskaper. Du bør unngå alkohol og mat som inneholder puriner. Raffinert sukker bør også unngås.