Digidexo.com

Homeopatisk behandling for en blokkert egglederen

Bekkeninfeksjon (PID) er preget av en infeksjon i kjønnsorganene; noen ganger sykdommen ikke er forbundet med noen symptomer. I andre tilfeller, når en kvinner utvikler PID, kan hun oppleve mage og bekkensmerter, økt utflod som blir lukt, uregelmessige menstruasjonssykluser, smerter i korsryggen, smerter under samleie, tretthet og smerter ved vannlating. Hvis venstre ubehandlet, kan tilstanden føre til egglederen arrdannelse og hindringer, som gjør det vanskeligere å bli gravid eller føre til svangerskap utenfor livmoren.

PID og egglederne

En infeksjon i kjønnsorganene som kan føre til at egglederne for å bli opphisset eller hindret av arrvev, spesielt hvis PID tilstanden vedvarer i lang tid uten behandling. Når rørene er tette, et egg frigjøres fra eggstokken kan ikke gjøre sin vei gjennom egglederen til å bli befruktet av sperm. Sluttresultatet er at du har et problem med infertilitet. I andre tilfeller vil sædcellene gjøre sin vei opp i egglederen og vil befrukte egget mens det fortsatt er inni røret i stedet for i livmoren din. Det befruktede egget vil da feste seg til veggen av egglederen, og du kan ende opp med et svangerskap utenfor livmoren. En tubal eller svangerskap utenfor livmoren kan ikke gjennomføres på sikt og kan true livet ditt. Hvis du mistenker at du har en graviditet utenfor livmoren, oppsøke medisinsk hjelp umiddelbart.

Apis

I "Smart Medisin for å leve sunnere: Praktisk AZ Referanse til naturlige og konvensjonelle behandlinger for voksne", Janet Zand, Allan N. Spreen, og James B. LaValle sitere Apis som behandling for PID. Apis kan hjelpe behandle svie og ubehag på høyre side av magen og abdominal hevelse assosiert med PID og kan bidra til å gjenopprette eggstokkreft og egglederen helse. Ta Apis 30x, en middels potens middel, i et tidsrom på tre dager. Oppløse fire tabletter under tungen med hver dose.

Arsenicum album

Janet Zand, et al., Også sitere Arsenicum album som behandling for PID. Denne behandlingen kan forbedre tilstanden til reproduktive organer, samt lindre eventuelle uro og angst kan det være du har. Dette homeopatisk behandling er også tilbudt å lindre diaré. Konsumere 30x av Arsenicum album, en middels potens middel, tre ganger om dagen. Oppløse fire tabletter under tungen med hver dose. Fortsett behandlingen i tre dager tid.

Belladonna

Belladonna er anbefalt for behandling av PID symptomer, magekramper, og overopphetede sensasjoner. Ta Belladonna å lindre uro og angst. Konsumere 30x av Belladonna, en middels potens middel, og oppløse 4 tabletter under tungen tre ganger om dagen. Fortsett behandlingen i tre dager for å lindre PID-betingelser.