Digidexo.com

Hva Probiotiske er best for en gjær Problem?

Gjær infeksjoner og gjær overvekst kan være alvorlige medisinske problemer. Det er anslått av YeastInfectionAdvisor.com at oppover på 85 prosent av mennesker har gjær til stede i sine systemer. Gjær kan være mer trøbbel enn man skulle tro. Det kan, og ofte gjør det, går langt utover den typiske vaginal gjær infeksjon.

Hva er gjær?

Gjær (også kjent som candida) er en sopp som kan være til stede på alle deler av kroppen, innvendig og utvendig. Med det rette miljøet - varm, fuktig og blottet for lys, har denne soppen sjansen til å vokse ut av kontroll. Det kan blomstre i munnen (kjent som trost), under armene, i lysken og i hudfolder. I alvorlige infeksjoner, kan gjær inn i blodet og gå til hjernen. Det kan føre til verdifall, og med død.

Bruk av antibiotika øker risikoen for å utvikle en gjær problem. Antibiotika drepe de gode bakteriene i systemet som holder gjær og andre bakterier i sjakk.

Å spise for mye sukker og karbohydrater kan bidra til gjær vekst, også.

Pasienter med nedsatt immunforsvar er også på et høyere risiko for å utvikle en gjær problem.

Symptomer på gjær

Bortsett fra vaginal gjær infeksjoner, som kan forårsake irritasjon, utflod og kløe, symptomer på gjær i systemet inkluderer gastrointestinale opprørt, diaré, alvorlig oppblåsthet, mye luft, tåkete følelse, hodepine og utslett.

Behandling og andre betraktninger

Bortsett fra forebygging - inkludert å kutte ut raffinert sukker og karbohydrater, og iført vide klær, kan pasienter med overdreven gjær holde sopp i sjakk ved å ta en god probiotiske. USProbiotics.org definerer probiotika som "levende mikroorganismer som administreres i tilstrekkelige mengder som jf en gunstig helseeffekt på verten." De fleste probiotika er bakterier, som er små, encellede organismer. Noen matvarer, som yoghurt, har probiotika i dem naturlig.

I de senere årene har det vært en strøm av produserte probiotika. Med så mange valgmuligheter der ute, er det vanskelig å vite hvilken som er best. Alle er gjort annerledes, og det er mange forskjellige stammer av gjær og ulike årsaker til gjær problemer i tillegg. Hva som fungerer godt for en person kan ikke for en annen.

Threelac, ifølge candidasupport.org, en informativ nettsted for pasienter som lider av gjær problemer, regnes som en av de beste probiotika på markedet. Den inneholder tre levende bakterier, Bacillus coagulans, Bacillus subtilis og Enterococcus faecalis, som bidrar til å balansere den normale bakterier. Det er produsert i Japan og er importert til USA. Fordi det er en importert produkt, overvåket av Food and Drug Administration. Produsenten Global HealthTrax, holdes til FDA retningslinjene kalt "Good Manufacturing Practices", som gir produktet troverdighet i sin produksjon.

Theralac er en annen probiotiske raskt økende støtte på anti-candida nettsteder, for eksempel truflora.com. Denne probiotiske har fem stammer av bakterier, i motsetning til Threelac største tre. Den inneholder også to "prebiotika," LactoStim og Laktoferrin, som er sagt å beskytte de fem probiotika overleve turen til intenstines å bidra til å gjenopprette balansen.

For mer informasjon om de ovennevnte produkter, besøk deres nettsider, threelac.com og theralac.com.