Digidexo.com

Hva er fordelene med Lime Oil?

Hva er fordelene med Lime Oil?


Lime olje, som er hentet fra skreller av sitrusfrukter, har mange fordeler for de ulike egenskapene den inneholder. Det er en av de essensielle oljer som har blitt populært for sin naturlige healing og terapeutiske fordeler.

Helse Fordeler

Lime olje har antivirale egenskaper som hjelper kroppen bekjempe infeksjoner som forårsaker sykdommer som forkjølelse og meslinger. Dens antiseptiske egenskaper kan hjelpe kurere hudinfeksjoner knyttet til brannskader og riper. Når tatt internt kan det bidra til å behandle infeksjoner i munnen og mage, urinveiene, og luftveisplager.

Massasje fordeler

De anti-artrittiske egenskaper i limeolje gjør det fordelaktig i behandling av sår muskler og ledd. Det er også bra for fet hud.

Mat Fordeler

Desinfeksjonsmiddel og antibakterielle egenskaper kalk olje er nyttige for å beskytte lagret mat fra å bli bortskjemt. Lime olje er også brukt i oppskrifter i stedet for fersk bark for en ekstra tartness.

Aromaterapi Fordeler

Den friske og søt duft av lime olje gjør det til et populært valg i aromaterapi. Det fremmer angivelig en munter stemning og frisker sinnet.

Forsiktighetsregler

Lime olje fremstilt av kaldt uttrykk er fototoksisk og når de utsettes for direkte sollys kan irritere huden.