Digidexo.com

Alternativer til HGH

Denne artikkelen gir en grunnleggende oversikt over menneskelig veksthormon (HGH), mulige bivirkninger, og alternativer til å injisere det. Kort sagt, det dekker HGH forløpere, homeopatiske alternativer til syntetiske HGH, og til slutt, endringer i livsstil som kanskje også påvirker naturlige HGH nivåer.

Introduksjon til HGH

HGH er aa proteinbasert polypeptid hormon. "Det stimulerer vekst og celle reproduksjon og regenerering hos mennesker og andre dyr", ifølge Wikipedia. HGH har mange forskjellige medisinske bruksområder, og det har også blitt brukt av idrettsutøvere siden 1970-tallet som en atletisk ytelse Enhancer. Det er ingen enighet med hensyn til lege etablering de negative bivirkninger av HGH, men det er generelt antatt at de kan inneholde en økt risiko for diabetes og visse former for kreft, felles hevelse, leddsmerter og carpal tunnelsyndrom.

Bortsett fra dens bruk for bedre idrettslige prestasjoner, er HGH antas av noen å være en agent som kan bremse aldringsprosessen ved å styrke immunforsvaret, øker stoffskiftet, og på grunn av sin andre positive metabolske effekter. Til tross for sine fordeler, på grunn av mulige negative bivirkninger, kan det være lurt å vurdere mulige alternativer til å injisere HGH som vil forbedre kroppens evne til å skape og opprettholde sin egen HGH produksjon.

Mulige alternativer til HGH

Det finnes kosttilskudd på markedet påstått å hjelpe kroppen i sin egen produksjon av HGH. Disse produktene blir generelt referert til som HGH "forløpere", fordi de hjelper "prime" kroppen for å stimulere sin egen HGH produksjon. Vanskeligheten med disse produktene er todelt: Først har kroppen til å være i stand til å fortsette å produsere HGH. Sine produksjonsnivåer varierer fra person til person, og det er ingen garanti for at HGH forløpere vil også stimulere til økt hormonproduksjon. Dernest, det er så mange produkter på markedet som hevder å være HGH forløpere, er det vanskelig å vite noe som faktisk vil fungere og som er en sløsing med penger.

I likhet med HGH forløpere er homøopatiske midler sies å øke naturlige hormonnivåer. Det er imidlertid debatt om hvorvidt nivået på produksjonen er verdt å bruke tid og penger brukt på disse tiltakene. Homøopatiske HGH rettsmidler som mål å stimulere master kjertel å fremskynde produksjon av naturlig HGH. Dette er kjent som homeostase, prosessen med å holde balansen av produksjons intakt. Igjen, er antall produkter på markedet som hevder å øke HGH nivåer gjennom homøopatiske prosesser mange, og det kan være svært vanskelig å sile gjennom lesestoff for å finne en som er virkelig effektive.

Et siste alternativ til å injisere HGH er rett og slett en endring av livsstil. Helse, bemerker fitness og ernæring ekspert Ken Kashubara at kroppen mister aldri sin evne til å produsere høye nivåer av HGH. Trene minst seks dager i uken tvinger kroppen til å tilpasse seg, og naturlig øker HGH nivåer. En balanse av vekttrening, kardiovaskulær trening og stretching kan bidra til å stimulere naturlige HGH. Kashubara anbefaler hvile 30 til 45 sekunder mellom settene når du trener med vekter som en naturlig måte å holde HGH nivåer høy.

Riktig kosthold og hvile også spille viktige roller. Kanskje den beste måten å måle om dette mer naturlig metode fungerer er å ha HGH nivåer sjekket før du starter en livsstil-endring diett og deretter et sted nede linje, fra seks måneder til et år. Avhengig av tidligere fitness nivåer, kan en HGH økning skje raskt og resultatene være merkbar svært raskt.

Konklusjon

I konklusjonen, på grunn av de mulige bivirkninger av injisert HGH, kan det være lurt å finne en mer naturlig måte å produsere dette hormonet. De ovennevnte alternativene kan bare lykkes gjennom prøving og feiling, men er mindre sannsynlig å sette kroppen i fare eller forårsake langsiktige skader fra bivirkninger.