Digidexo.com

Hvordan oppmuntre en god kropp Bilde i Teen Girls

Hvordan oppmuntre en god kropp Bilde i Teen Girls


Kroppsbilde spiller en stor rolle i en jente samlede selvtillit. Du kan føle at din fysiske utseende mangler i områder du har ingen kontroll over, for eksempel en stor benbygning eller fregner til noe kontrollerbar slik som vekt. Å ha et negativt kroppsbilde øker risikoen for spiseforstyrrelser, depresjon, og en besettelse med vekttap. Oppmuntre en tenåring kvinnelig å ha en sunn kropp image er avgjørende som de utvikler seg til unge voksne.

Bruksanvisning

Fokus på hennes styrker i stedet for å la henne til å fokusere på hva hun ønsker å endre eller hvor hun mangler. Hvis hun ikke kan spille fotball fordi hun ikke kan kjøre fort eller konsekvent, kanskje hun treffer en morder home run i softball. Oppmuntre henne til å utforske alle sine områder av interesse å finne hvor hennes kompetanse er hvorvidt det er i idrett, kunst, musikk eller utdanning.

Monitor hennes media visning og snakke med henne om det. Mediene spiller en stor rolle i hvordan en tenåringsjente utvikler et kroppsbilde. Omtrent halvparten av annonser og en tredjedel av alle artikler i tenårene magasiner fokusere på noe relatert til kroppen eller selv utseende. Kontrasten mellom reklame rettet mot kvinners TV-programmer og menns tv-serier er enorme. Noen 56 prosent av reklamefilmer som vises under kvinners TV-programmer har fokus på skjønnhet, mot bare 3 prosent for menn viser.

Kompliment din ungdoms jente ofte, ikke bare når hun ser bra ut fysisk. Selv om du kanskje synes hun er nydelig med sminke og en ny kjole for en formell dans, betyr likevel føler hun like vakker når hun er i andre klær rundt i huset? La henne vite hvordan skinnende håret hennes er, hvordan opplysende hennes siste essay hun skrev var eller hvor kreativ hennes nyeste historien er. Komplimenter gjøre menn og kvinner i alle aldre føler seg bra, men hyppige komplimenter lære ungjenter å fortsette å utmerke seg.

Oppsøke positive rollemodeller. I stedet for å fokusere på mote modeller eller Barbie-lignende kvinner, oppmuntre henne til å strebe etter å bli som henne favoritt kvinnelige musiker, artist eller forfatter. Disse typer meldinger vise henne at hun kan utmerke seg i livet og være positivt om hennes selvbilde, samtidig som de lærer å omfavne ikke bare hennes sterke sider, men hennes svakheter også, og utvikle dem.