Digidexo.com

Hvordan bruke Campho-Phenique for en infisert Toe Rundt tånegl

Hvordan bruke Campho-Phenique for en infisert Toe Rundt tånegl


Det er mange grunner til tå kan bli smittet, for eksempel en inngrodd tånegl. For å hjelpe den infiserte huden, må du vaske grundig det berørte området og bruke en salve for å starte healing av det berørte området. Men hvis du merker at behandlingene ikke virker, bør du rådføre deg med en podiatrist. Hvis en inngrodd tånegl er årsaken til infeksjonen, vil tånegl må fjernes.

Bruksanvisning

Bruke Campho-Phenique

Bruk såpe og varmt vann for å rense tå og tånegl. Tørk det berørte området ved å forsiktig dabbing området med en vaskeklut.

Dypp en bomullspinne i noen hydrogen peroxide. DAB pinnen på det berørte området, og la hydrogen peroxide til tørk.

Påfør Campho-Phenique smertestillende antiseptisk væske eller Campho-Phenique Antiseptisk Gel til din infisert hud. Ifølge Campho-Phenique hjemmeside, bør du behandle din infisert huden en til tre ganger daglig med salven.

Ikke bandasje det berørte området. Ikke bli skremt hvis du føler en brennende følelse med salven. Salven inneholder kamfer, noe som kan få huden til å føles som om det brenner eller prikking.

Ta kontakt med din podiatrist hvis infeksjonen ikke rydde opp innen sju dager. Det er også viktig å søke behandling hvis tåen blir verre, for å hindre komplikasjoner som koldbrann (vevsdød).

Tips og advarsler

  • Rengjør alltid det berørte området før påføring Campho-Phenique.
  • Wear Sandaler til tå helbreder.
  • Hvis du har en inngrodd tånegl, plassere en bomullsdott under inngrodde området for å hjelpe neglen vokse over huden din. Sørg for å bytte ut bomull hver dag.
  • Ikke klem noe drenering fra tå.
  • Ikke klipp noen berørte huden eller spiker fra tånegl, da dette kan føre til at bakterier for å angi tå.