Digidexo.com

Duac Veibeskrivelse

Duac er et band av aktuell gel som brukes en gang om dagen for å bidra til å forhindre akne. Duac inneholder benzoylperoksid, så vel som et antibiotikum agent. Disse bidrar til å åpne porene i huden og redusere fet buildup på huden som forårsaker akne. Gelen er vannbasert og inneholder ingen alkohol som kan irritere huden. Det er en reseptbelagte medisiner, men så du må se din hudlege før du vil vite om det er riktig for deg.

Bruksanvisning

•  Gjør en avtale med din hudlege; legen vil være i stand til å fortelle deg mer om din hudtype, hva slags akne du har, og hvis Duac er den rette medisinen for din tilstand.

Vask ansiktet med en mild såpe. Skyll og tørk ansiktet ditt for å sikre at porene er åpne og medisinen vil være så effektiv som mulig.

Påfør Duac til ansiktet ditt i et tynt lag. Unngå øyne og munn når du søker gelen. Vask hendene etter påføring av gel, som det er et medikament, og du ikke ønsker det resterende på hendene etter at du har brukt den.

Bruk Duac daglig for å forhindre akne. Aldri bruke medisiner mer enn en gang om dagen.

Tips og advarsler

  • Oppbevar Duac på et kaldt sted (helst et kjøleskap) før du bruker den, men ikke alltid fryse medisinering.
  • Duac har potensielle bivirkninger av rødhet, irritasjon eller avskalling av behandlet hud. Hvis du opplever disse symptomene mens du bruker medisiner, ta kontakt med legen din så snart som mulig.