Digidexo.com

Tea Tree Oil Bruker for Nesetetthet

Tea Tree Oil Bruker for Nesetetthet


Tee tree olje er en naturlig antiviral, anti-sopp og antibakterielt middel som er skapt av dampende kvister og blader av te trær (Melaleuca Alternifolia) og deretter klemme oljer ut av dem. Brukt i tusenvis av år av urfolk som en tonic for å kurere lunger, helbrede sår og behandle en rekke symptomer, inkludert sopp- og bakterieinfeksjoner, har naturlig rette blitt populært igjen i de senere år som holistisk kur-all. Ifølge det amerikanske National Library of Medicine, har mange laboratoriestudier vist de antimikrobielle egenskaper av tea tree olje. Tea tree olje arbeider for å oppløse, bryte opp og behandle lunger ved innånding som en damp.

Bruksområder

Tea tree olje har blitt kalt "kur-all" av urtemedisiner, og det er spesielt bra for å bryte opp lunger av forkjølelse eller influensa. I tillegg til å være en kraftig slimløsende, hjelper tea tree olje for å kurere lunger ved å eliminere kilden til problemet - infeksjoner. Tatt i dampform, kan det bidra til å helbrede bakterielle infeksjoner, virusinfeksjoner og mircrobial infeksjoner.

Veibeskrivelse

Å behandle lunger med tea tree olje, koke en kjele med vann på komfyren, og deretter plassere to dråper tea tree olje i potten. Dekk til potten og hodet med et håndkle, og puste damp for fem minutter to ganger om dagen. Fortsett behandlingen i inntil fem dager. Hvis rette ser ikke ut til å virke etter fem dager, se din lege. I tillegg kan du få lindring fra din lunger ved å plassere to dråper tea tree olje i en damp vaporizer om natten. Denne metoden kan bli brukt som behandling av en akutt tilfelle av overbelastning, og som et forebyggende mot infeksjoner som kan føre til overbelastning.

Synonymer

Ifølge Medline Plus nettsted, er tea tree olje tilgjengelig under flere navn, blant annet australsk tea tree olje, cymen, Malaleuca, breathaway, Malaleuca Altemifolia, Cheel, Malaleuca olje, malaleucae, teebaum, terpenin, terpenin 4-OL, terpeninol-4 , ti treet, TTO, Bogaskin, Burnaid, Tebodant, Oleum malaleucae, olje av Malaleuca og Malaleuca Alternifolia Hydrogel (for brannskader). Alle disse formler er bygget opp av tre te olje, selv om noen av formuleringene er illebefinn-spesifikke, så lese merkelappen på hvilken som helst formulering før bruk for lunger.

Forebygging

Du kan ta tea tree olje som et forebyggende mot forkjølelse, influensa, bihulebetennelse og andre forhold som kan føre til overbelastning. Gargling daglig med en løsning av to dråper tea tree olje til 8 gram av varmt vann kan bidra til å hindre en opphopning av slim i halsen og bidrar til å avverge halsinfeksjoner. Legg til to dråper tea tree olje til vaporizer om natten for å hjelpe rense luften og hindre congestive sykdommer forårsaket av sopp eller bakterier.

Forholdsregler

Aldri ta tea tree olje muntlig. En giftig stoff når det tas oralt, kan tea tree olje forårsake alvorlig blemmer eller kontakteksem, samt redusert immunsystemet funksjon, diaré, magesmerter, tretthet, slapphet, munnsår, forvirring, demens, kvalme eller koma. Det har også vist seg å samhandle med andre anti-bakterielle, anti-inflammatorisk og anti-sopp narkotika, så snakke med legen din før du bruker tea tree olje hvis du er på medisiner.