Digidexo.com

Hvordan få hjelp Betale for Effexor

Effexor er en vanlig foreskrevet antidepressiva. Leger ofte foreskrive det for angstlidelser, også. Effexor er en type medisin som kalles en selektiv serotonin reuptake inhibitor (SSRI) og det har en tendens til å ha færre bivirkninger enn noen andre antidepressiva, inkludert trisykliske antidepressiva og monoaminoksidasehemmere (MAO-hemmere). Dessverre er det en kostbar medisinering. Noen pasienter har problemer med å affording sine resepter, spesielt hvis de ikke har helseforsikring som hjelper dekke kostnadene.

Bruksanvisning

•  Søk om Medicaid hvis du oppfyller kriteriene i staten. Kriteriene varierer noe fra stat til stat, men eldre mennesker, funksjonshemmede og barn med lave inntekter generelt kvalifisere. Noen andre mennesker kan kvalifisere seg i noen stater. Besøk byrået som administrerer Medicaid i fylket; navnet på byrået varierer fra stat til stat. Du må gi bevis av inntekt når du søker.

Søk om pasienten assistanse program som tilbys av Pfizer, selskapet som gjør Effexor. Last ned et program fra PfizerPro nettstedet og fullføre den. Legen må også fullføre en del av programmet, som bekrefter at du trenger å ta Effexor. Gi bevis av inntekt og eventuelle helsevesenet forsikring du har.

Spør legen din om andre programmer i ditt område som kan hjelpe deg å betale for Effexor. Programmer variere fra område til område. Du kan også ringe det lokale United Way kontoret og spør om de kan henvise deg til noen lokale organisasjoner som hjelper betale for medisiner.

Tips og advarsler

  • Hvis du søker om Medicaid eller pasienten assistanse program som tilbys av Pfizer, kan det ta litt tid for at søknaden skal bli vurdert og å begynne å motta hjelp. Spør legen din om hun kan gi deg noen eksempler på Effexor i mellomtiden, slik at du ikke trenger å gå uten medisiner for en stund.
  • Ikke slutte å ta Effexor plutselig, kan like alvorlige abstinenssymptomer forekomme. Du må redusere dosen gradvis og under tilsyn av en lege. Hvis du har vært å ta Effexor men nå har problemer med å betale for det, snakk med legen din. Hvis du ikke kan få hjelp betale for Effexor, kan legen din sannsynligvis gi deg nok prøver å ta i avtagende doser, slik at du kan unngå abstinenssymptomer.