Digidexo.com

Herbal behandlinger for Isjias

Hvis du noen gang har hatt smerter i korsryggen, er du sannsynligvis kjent med isjiasnerven. Den strekker seg ut av ryggmargen i korsryggen av korsryggen, forgrening i baken hele veien ned til begge føttene. Når du lider av isjias, noe har som regel skjedd med en av skivene i ryggraden, noe som skaper en ofte uutholdelig press mot en av røttene til denne lange nerve. Avhengig av kilden til denne smertefulle tilstanden, vil en eller flere konvensjonelle behandlinger anbefales til deg. Men det er også en helhetlig tilnærming til behandling av isjias, med urter og ekstrakter, som kan lette ubehag. Her er noen av de mer vanlige og effektive metoder.

Bruksanvisning

Winter Oil

•  Gni vinter olje på det berørte området. Det vil fungere som en "dyp oppvarming" aktuell salve som vil øke blodsirkulasjonen til området ved å utvide kapillærene hvor oljen blir gnidd på huden.

La oljen bli absorbert inn i huden. Denne planteekstrakt inneholder noe som kalles metylsalisylat som faktisk er den aktive ingrediens i mange kommersielle kremer som brukes til muskelsmerter.

Oppbevares utilgjengelig for barn. Mens dette ekstraktet kan hjelpe din smerte og ubehag, bør det ikke være inge som det er ansett som giftig (og noen ganger dødelig).

Kamille ekstrakt

Legg ca 15 dråper kamilleekstrakt til en kopp te eller et glass vann.

Drikk en gang daglig til du føler lettelse som det skal slappe av musklene i kroppen og gir mulighet for helbredelse. Dette urte behandling for isjias kan også brukes lokalt.

Gni omtrent samme mengde kamilleekstrakt til det berørte området og la oljen bli absorbert inn i huden. Mye som drikker stoffet, vil denne teknikken også slappe av musklene i kroppen og gir mulighet for helbredelse.

Mustard Seed

Knus sennepsfrøene til alle pods er brutt. Du bør bruke ca 1/4 cup i sin helhet.

Hell de knuste frøene i en pose eller en mel sekk.

Sug sekken i varmt vann i ca 10 minutter.

Sett fuktet sekk på det berørte området. La den stå på for ikke mer enn 10 minutter, og du bør finne en god mengde av lettelse som det fungerer forferdelig mye som vintergrønn- olje i at det vil øke blodsirkulasjonen til området ved å utvide kapillærer der en blanding har blitt brukt.

Brennesle

Ta bladene fra brennesle (ca 4 kopper) og suge dem over natten i vann (en annen 4 kopper).

Sil væsken, bruker en gammel dørslag eller sil. Du kan kaste bladene etter at væsken har vært anstrengt.

Legg til brennesle væske til en balje med varmt vann som er bare halvfull (vil du ønsker å unngå å få væske på brystet).

Sug deg selv for ca 15 til 20 minutter i badekaret, deretter vikle deg inn i en kappe og la løsningen sett i omtrent en time.

Dusj med varmt såpevann. Denne urteblandingen er ment å være svært gunstig, spesielt når lider av mer alvorlige smerter på grunn av denne nervepirrende (unnskyldning for ordspill) tilstand.

Andre Herbal behandlinger

Bare gni Johannesurt Oil trekke på plagsom området før seng, og du bør oppleve lindring av smertene relatert til isjias. Denne salven vil slappe av nerver og tillater deg å få litt hvile

Mix gurkemeie i et glass melk (varm eller kald) og drikke daglig i ca en uke. Det bidrar til å administrere smerten forbundet med isjias mens du rehabilitere området.

Trykk to fedd hvitløk gjennom en hvitløk trykk og legge til 1/4 kopp melk (igjen varm eller kald). Koke, la avkjøles og drikke. Hva hvitløk / melk kombinasjonen vil gjøre er å redusere betennelse i plagsom området.