Digidexo.com

Hjelpe hårvekst med progesteron

Hjelpe hårvekst med progesteron


Aktuelt Progesteron er har blitt brukt siden 1970-tallet som en krem ​​for hårtap. Ikke mange studier har blitt gjennomført for å hvor effektivt Progesteron virker i behandling av hårtap. Men det er allerede flere produkter der ute som bruker progesteron som hovedingrediens.

Bakgrunn

Progesteron er et sterkt strukturert forbindelse som ligner på testosteron. Den bruker de samme enzymene som testosteron for å få kontakt med en androgen reseptoren. Således er progesteronforbindelse i stand til å fungere som en androgen.

Negative studier

Det var en studie tatt der 12 menn, i alderen 18 og 39. brukt aktuell progesteron for 10-48 måneder for skallethet. Ingen av menns hår vokste i denne perioden. Faktisk seks personer hadde faktisk mer tynning og seks hadde den samme. (Androgeneticalopecia.com)

Positive studier

I en 12-måneders studie av hvordan hydroxyprogesterone - 11 alfa lotions påvirket 18 menn, viste gruppen ut til å ha en økning i anagen hår. ni av de ti hadde forbedringer. Syv av de åtte hadde en reduksjon i anagen hår. (Androgeneticalopecia.com)

Beste resultater

Den beste metoden for å oppnå Etterveksten er å bruke en eller to prosent aktuell konsentrasjon av progesteron krem ​​mot hodet. Den mest vanlige doseringen som brukes er 10-40 mg per dag avhengig av om du er mann eller kvinne.

Advarsel

Hvis du er en kvinne, ikke overstiger 10-40 mg per dag dose eller du kan begynne å oppleve menstrual uregelmessigheter. Det kan være en god idé å oppsøke lege om kremen før du bruker den, og hvis kremen gir deg irritasjon, utslett eller andre uregelmessigheter, kontakt lege omgående.