Digidexo.com

Lettelse for Sinus Hodepine

Sinus hodepine produsere en dyp, kjedelig, bankende smerte i fronten av ansiktet og hodet. De er forårsaket av betennelse i bihulene. Lener seg over eller bøye ned kan forverre smerten av en sinus hodepine, som kan fuktig eller kaldt vær. Sinus hodepine vanligvis starter i morgen, og er noen ganger bedre av ettermiddagen. Følgende er noen tips for å hjelpe deg å finne lettelse.

Medisiner

Medisiner som brukes til å behandle Sinus hodepine ofte er foreskrevet for å behandle betennelse i bihulene. Legen kan foreslå antibiotika for sinus hodepine hvis hun mistenker en bakteriell infeksjon eller bihulebetennelse er årsaken til hodepinen.

Legen kan foreskrive nasale kortikosteroider for å redusere betennelse i nesen og for å lindre rennende nese, nysing og kløe som ofte følger lomme hodepine. Enkelte populære reseptbelagte spray er Beconase, Flonase, Nasonex og Nasocort.

Antihistaminer kan kjøpes i både nesespray og muntlige former, på resept eller over disk. Disse medikamentene blokkerer histamin fra å bli utgitt i kroppen, og bringer lindring for sinus hodepine. Benadryl, Claritin, Allegra og Zyrtec er populære antihistaminer.

Rhinologika som Sudafed og Actifed ofte blir brukt i kombinasjon med antihistaminer for å avlaste lomme hodepine.

Ernærings-og Kosttilskudd

Probiotika, kan den vennlige bakterier som finnes i yoghurt og andre matvarer, bringe lettelse til bihulebetennelse og, til slutt, til Sinus hodepine.

Bromelain, et enzym som kommer fra ananas, bidrar til å redusere hevelse og betennelse å lindre symptomene på bihulebetennelse som forårsaker Sinus hodepine.

Quercetin er en plante pigment som produserer frukt og grønnsaker farger. Den forbyr produksjon av histamin, som forårsaker symptomene allergi som fører til sinus hodepine.

Urter

Eucalyptus er brukt som et slimløsende brukes til å bli kvitt slim og å behandle influensa eller kaldt lunger som fører til Sinus hodepine.

Sinupret lindrer bihulebetennelse symptomer ved tynning slim og la bihulene å fjerne, som hindrer sinus hodepine fra utviklingsland.

Eteriske olje monoterpener kombineres essensielle oljer (eucalyptus, kombinert med et utdrag fra furu og sitrus olje) som lindrer luftveissykdommer, som for eksempel bihulebetennelse, som fører til sinus hodepine.

Noen andre urter som har blitt funnet for å avlaste Sinus hodepine er Feverfew, djevelens klo, willow bark og kinesiske skullcap.

Akupunktur

Noen sinus hodepine lider finne lindring med akupunktur, som bruker en teknikk for å plassere små, smale nåler på strategiske steder på kroppen for å lindre smerte. Akupunktur behandler energiske ubalanser som forårsaker lunger og betennelse i slimhinnene som fører til Sinus hodepine.

Kirurgi

For sinus hodepine forårsaket av kronisk bihulebetennelse som ikke vil svare på medisiner, kan legen din foreslå å ha endoskop bihulekirurgi, som er utført for å fjerne bein spurs eller polypper. Noen ganger sinus åpningen må utvides. Med ballong neseplastikk, en ny prosedyre, er en ballong inn i sinus hulrom og deretter blåses å åpne opp hulrom og, til slutt, lindre sinus hodepine.