Digidexo.com

Hvordan du velger et Fat Blocker Diet Pill

Hvordan du velger et Fat Blocker Diet Pill


Fett blokkere er en type diett pille som virker ved å blokkere en del av kosten fett du spiser fra å bli absorbert av kroppen din. Hvor mye er blokkert, avhenger av hvilken type p-piller du tar, sin styrke og hva slags diett du er i til å begynne med. Før du bruker tid og penger på fett blokkere, bør du forstå at de er utformet for å blokkere fett fra kosten din, men vil ikke brenne eller bli kvitt noe fett allerede i kroppen din.

Hvordan du velger et Fat Blocker Diet Pill

•  Se inn Alli, den eneste FDA-godkjente over-the-counter fett blocker. Alli er faktisk en mykere versjon av Orlistat (om lag 50 prosent mykere) og det fungerer bare når det tas sammen med en bestemt type diett foreslått av skaperne av pillen.

Snakk med legen din om Orlistat, et reseptbelagt legemiddel som ligner på Alli. Orlistat er solgt under merkenavnet Xenical og er kun tilgjengelig for personer som har en stor mengde vekt å tape (over 50 pounds).

Bruk naturlig fett blokkere, for eksempel kitosan. Selv om ikke så effektiv som reseptbelagte piller, også de ikke produsere de samme alvorlige bivirkninger. Naturlig fett blokkere er tilgjengelig på helsekostbutikker eller apoteker.

Les den fine print. De fleste fett blocker slankepiller gi alvorlige bivirkninger, som diaré, gass med fet småblødninger, magesmerter og ryggsmerter. De fleste av disse effektene vil ikke gå bort, men vil vare så lenge du tar pillene og forbruker mer enn den anbefalte mengden av fett (5 gram per måltid).

Hint

  • Ikke forvent mirakler. Fett blokkere er designet for å presse vekttap videre, men tatt alene vil ikke produsere nok merkbare resultater.