Digidexo.com

Hvordan takle en hodepine

Hvordan takle en hodepine


Alle vet det altfor velkjente følelsen av en hodepine som kommer på. Enten det streik på baksiden av hodet, i nakken, på templer eller høyre mellom øynene, forårsaket smerten fra det kan noen ganger være vanskelig å takle.

Hvordan takle en hodepine

•  Ta en over-the-counter smertestillende. Paracetamol er en leger vanligvis anbefaler for hodepine, men ulike smertestillende fungerer bedre for forskjellige mennesker. Hvis paracetamol ikke fungerer for deg, prøv aspirin eller ibuprofen å se om de gjør det lettere å takle din hodepine. Sørg for å følge pakken dosering instruksjonene nøye.

Praksis avspenningsteknikker. Dyp pusting eller meditasjon kan hjelpe deg å slippe stress og slappe av. Stress er den vanligste årsaken til spenningshodepine. Gjør hode, nakke og skulder ruller å slappe av musklene rundt hodet.

Gå til et stille rom, slå av lysene og la seg for en liten stund. Noen ganger tar bort stimulering som støy og lys kan hjelpe en hodepine gå bort.

Få en massasje. Massasje er en fantastisk måte å bli kvitt stress og slappe av spente muskler.

bruke eteriske oljer. Wintergreen, peppermynte, lavendel og ingefær er godt kjent for sin evne til å hjelpe folk coping med hodepine. Hvis luktende oljer gjør ikke din hodepine går bort, kan du prøve å gni et par dråper olje i din templer og bunnen av nakken din.

6. Prøv akupunktur. Noen mennesker har funnet at akupunktur gir dem lindring fra kronisk hodepine.