Digidexo.com

Sinus Migrene Cure

Sinus hodepine og migrene er lett å forveksle. Ifølge en studie av American Headache Society (AHS), ca ni av ti hodepine antas å være sinus hodepine er faktisk migrene. Hodepine lider ofte feilaktig diagnostisere seg med sinus hodepine når de faktisk har en migrene, men legene ofte får det galt også. Selv om sinus hodepine og migrene deler mange symptomer, er de to svært forskjellige hodepine. Det finnes ingen spesifikk langsiktig kur for enten hodepine, men å vite hva slags hodepine du har kan hjelpe deg å velge riktig behandling.

Migrene vs Sinus Hodepine

Migrene er vaskulære hodepine som forårsaker smerte, overfølsomhet for lyd og lys, og noen ganger kvalme og oppkast. Det finnes to typer migrene: klassisk og vanlige. Klassiske migrene er ledsaget av aura, en nevrologisk endring som forekommer vanligvis i løpet av 30 minutter etter starten av migrene. Aura kan presentere som visjon endringer eller nummenhet i hender eller føtter. Vanlige migrenepasienter opplever ikke aura. Selv migrene smerte er ofte på den ene siden av hodet, kan migrene inflame trigeminus. Grenene av denne nerve løpe rundt øynene, bihulene og kjeven på begge sider av ansiktet, så noen migrene kan forårsake smerte på begge sider av hodet. På grunn av plasseringen av grenene av trigeminusnerven, mange mennesker bestemmer de må ha en sinus hodepine fordi smertene er på begge sider og rundt sine bihulene. Ifølge Dr. Eric Eross av Mayo Clinic, kan symptomer som puffy øyne og tett nese som tilsynelatende indikerer en sinus problem faktisk være forårsaket av migrene.

Å vite forskjellen

Du kan ikke avgjøre om du har en sinus hodepine eller migrene på grunnlag av plasseringen av smerte alene. Det er en enkel måte å vite forskjellen. Ifølge Health Central, lomme hodepine oppstår når det er en bihulebetennelse stede. Hvis du ikke har en bihulebetennelse, har du sannsynligvis ikke har en sinus hodepine og i stedet kan være lider av migrene. Videre, hvis du tar smertestillende medikamenter for Sinus hodepine og hodepinen ikke går bort, kan det være fordi du virkelig trenger migrene medisiner.

Behandlingstilbud

Det finnes ingen kur for hodepine, som det alltid er mulig å utvikle en annen hodepine på en gang i fremtiden. Det er imidlertid behandlinger for både sinus-hodepine og migrene. Behandle den underliggende bihulebetennelse med antibiotika vil klare opp en sinus hodepine. For migrene behandling, over-the-counter migrene medisiner kan hjelpe. Hvis du trenger noe sterkere, kan legen forskrive en migrene medisiner som inneholder triptan. Hvis du har visse migrene triggere, for eksempel rødvin eller koffein, kan endringer i livsstil også hjelpe. Legen din kan hjelpe deg med å finne ut hvilken type hodepine du har, og finne den beste behandlingsplan for deg.