Digidexo.com

Slik bruker Opalescence PF 15

Slik bruker Opalescence PF 15


Hjem tennene Whitening systemer gjør det enkelt å få profesjonelle resultater. Den Opalescence PF15 hjemmebleking system inneholder 15 prosent karbamidperoksid, den aktive ingrediensen som er anerkjent som en muntlig antiseptisk og trygt for bleking av Food and Drug Administration. Kjøpe Opalescence PF15 fra tannlegen din. Du kan bleke tennene som har blitt farget på grunn av systemisk, pharmalogic, medfødt eller traumatiske faktorer og selv aldring. Den kommer i tre smaker: mynte, melon og regelmessig.

Bruksanvisning

•  Ta kontakt med tannlegen din og gjøre en avtale om å kjøpe Oplascence PF15 og få en skredder tenner brett laget for hjemmebleking system.

Ta sprøyten og sette en liten mengde av blekingsgel tvers foran seks til åtte tenner på øvre og nedre foran tenner skuffer. Ikke bruk mer enn en tredjedel av sprøyten.

Puss tennene, og deretter sette skuffene i øvre og nedre munnen. Vær sikker på at de er sikre på fortennene. Tørk av overflødig gel som du ikke ønsker å irritere tannkjøttet.

Still inn timeren din eller se i henhold til tannlegens anbefalinger om hvor lenge å holde magasinene i munnen. Den første gangen er ca 30 til 60 minutter, i henhold til din følsomhet. Etter det, holde skuffene i fire til seks timer per dag.

Ta skuffene ut når tiden er ute og vaske dem med vann og en myk tannbørste. Lagre skuffene i saken som er gitt.

Børst tennene med varmt vann og en myk tannbørste for å fjerne eventuelle rester. Skylle munnen to ganger med vann.

Totalt økter er fullført når du har akkumulert 10 til 40 timer med total brukstid.

Tips og advarsler

  • Hold gel unna varme; lagre på et kjølig sted.
  • Prøv å unngå kaffe og te som det vil sette flekker på tennene.
  • Vent i omtrent to uker før matchende restaure å være sikker på riktig bleking fargen du ønsker.
  • Må ikke brukes hvis du er gravid.
  • Kontakte tannlegen din hvis du opplever følsomhet.
  • Oppbevares utilgjengelig for barn.
  • Ikke svelge gel.