Digidexo.com

Hvordan spise for multippel sklerose

Hvordan spise for multippel sklerose


Hvis du har blitt diagnostisert med multippel sklerose, kan det hende du har blitt fortalt du trenger å gjøre endringer i kostholdet ditt. Hva vil dette innebære? Det er flere skoler med tanke på temaet. Noen leger føler det ikke gjør en forskjell, mens andre fremme visse endringer for deres MS-pasienter.

Hvordan spise for multippel sklerose

•  Snakk med legen din: Mens noen leger ikke enig i at multippel sklerose kan bli hjulpet av en bestemt diett, de fleste enige om noen restriksjoner. Du kan få beskjed om å unngå tobakk, alkohol, koffein, og produkter med aspartam. Leger generelt enig slike ting bør unngås med de fleste sykdommer, så hva annet er foreslått?

Vet anbefalingene: Flere matvarer er på listen over ting du bør unngå hvis du har multippel sklerose. Disse inkluderer storfekjøttprodukter, inkludert ost og melk, med unntak av små mengder av frie fettmelkeprodukter. Det er lett å glemme at ost og melk anses storfekjøttprodukter for de med MS. Bearbeidede matvarer bør fjernes, sammen med hvitt sukker.

Gjør endringer: Pasienter som føler multippel sklerose kan bli hjulpet av endring i kostholdet er mange. Det er antatt at det å spise frisk frukt og grønnsaker vil redusere betennelse, og redusere smerte. Mens fersk er førstevalget hvis du ikke finner det du trenger i de produserer avdelingen, frosset ville bli den neste valg.

Legg fett: Fett anbefales å hjelpe de med multippel sklerose inkluderer omega-3, og omega-6, enten fra mat, eller i supplement form. Vitamin D er nå inkludert på "må ha" liste. Dette kan også tas i pilleform hvis du ikke får nok fra mat. Sjekk med din lege for en fullstendig liste over anbefalte kosttilskudd.

Spis et vegetarisk kosthold ?: Et vegetarisk kosthold er brukt av mange når de har blitt diagnostisert med multippel sklerose. Andre bruker Swank diett, som gjør at animalske produkter. En kobling er gitt nedenfor for mer informasjon om Swank plan.

Bestem hva du vil gjøre: Hva noen anser en sunn diett kan ikke være riktig for deg hvis du har MS. For eksempel vil pasienter med multippel sklerose ikke følge en diett ment for en diabetiker, og det er viktig å få informasjon som er relatert til deg, ikke andre.

Folk jeg intervjuet for denne artikkelen uttalt at de ser en forskjell i hvordan de føler siden å endre sine matvaner. De følte deres MS ikke ville bli kurert av endringer i kostholdet, men var fornøyd nok med fordelene ved å spise sunnere, at de ville bo hos sine nye matvaner.

Hint

  • For mer informasjon, søk etter eHow artikler om multippel sklerose.
  • Se ressursene nedenfor