Digidexo.com

Sunt kosthold for å gå ned i vekt for Kids

Å miste vekt kan være en følsom og vanskelig situasjon for et barn. Det er viktig å lære barna viktigheten av å opprettholde en sunn vekt mens de er unge. Ved hjelp av en visuell og interaktiv sporingssystem, kan du gjøre miste vekt en enkel og selv morsom oppgave for barnet ditt. Snarere enn å sette barnet ditt på en diett, hjelpe ham gjøre livsstil endringer som vil vare livet ut.

Diet

Telle kalorier er den mest effektive måten å hoppe starte vekttap. Samtidig redusere kaloriinntaket vil helt sikkert føre til vekttap, implementere en godt balansert kosthold er en mye mer effektiv måte å fremme en sunn livsstil. Lag en sunn levende diagram som krever barnet ditt til å spise to til tre porsjoner grønnsaker og to porsjoner frukt, to porsjoner med meieriprodukter, to til tre porsjoner protein og seks porsjoner med korn daglig.

Du kan beregne hvor mange kalorier barnet trenger å bruke en online kalori kalkulator, men det er best å ta kontakt med helse-omsorg leverandøren når det gjelder passende kaloriinntaket. Involver barnet i å opprette diagrammet. Jo mer involvert han er i planlegging, jo mer sannsynlig er han å bruke diagrammet effektivt. Når barnet spiser sine nødvendige porsjoner for dagen, og hvis han har kalorier til overs, kan han nyte en godbit. Vær forsiktig med å belønne vekttap med mat, noe som kan virke mot sin hensikt.

Trening

Trening er en viktig del av vekttap og kan være morsomt, så vel som givende. Sykling, basketball, fotball og tag er alle hjerte-intensive øvelser som barna kan nyte uten å innse at de trener.

Legge til et felt i din leve sunt diagrammet for å spore trening. Etter hvert som barnet mister vekt, kan du belønne ham med nye leker som fremmer aktiv levende (f.eks baller, sport jerseys). En økning i aktiviteten kan kreve en økning i antall kalorier som forbrukes --- kontakt med din fastlege eller annet helsepersonell om endring i kaloriinntaket.

Attitude

Den siste, men kanskje viktigste, faktor for å fremme sunn livsstil og vekttap for barnet ditt er din holdning. Society, jevnaldrende og mediene er tøffe kritikere; hvorvidt barnet ditt viser det, han er sannsynlig å være selvbevisst om sin vekt. Ta fokuset bort fra skalaen og satte den på hans atletisk og kost prestasjoner. Lær barnet ditt hvordan å lage en håndfull av sunne måltider og verbalisere hvor deilig måltider er når han gjør dem. Demonstrere hvor imponert du er med mengden av trening hun gjorde denne uken.

Skalaen er bare et tall, og ikke måle hvor sunn livsstil er. Sørg for at barnet vet hvor stolt du er av hans sunne livsstilsendringer, uavhengig av hva skalaen sier.