Digidexo.com

Annadrall bivirkninger

Annadrall er en type av anabole steroider markedsført som et resept kosttilskudd ment å hjelpe til muskelmassen. Annadrall inneholder Anadrol, et medikament som er bare tilgjengelig på resept i USA og innebærer en rekke farlige bivirkninger.

Betydning

På grunn av de skadelige bivirkninger forårsaket av anabole steroider som Anadrol, hele klassen av narkotika er under streng regulering som en kontrollert substans i USA som følge av Anabole steroider Act of 1990 Produkter som Annadrall er laget utenfor USA og solgt over Internett for å unngå regelverket.

Typer av bivirkninger

Vanlige bivirkninger av Anadrol i menn inkluderer acne, en feminin hevelse av brystene, en økning i ereksjoner og et presserende behov for å urinere. For kvinner, vanlige bivirkninger inkluderer menstruasjonsuregelmessigheter, acne, hevelse av klitoris, endringer i kroppshår vekst og tap av hår fra hodet.

Legemiddelinteraksjoner

Når det kombineres med reseptbelagte medisiner blodfortynnende som warfarin, utgjør Anadrol en risiko for alvorlig blødning etter en skade, tannarbeid eller kirurgi.

Risiko

De mest alvorlige risikoer for Anadrol er dets effekter til leveren, for eksempel dannelsen av blodfylte cyster som reduserer riktig funksjon av organet. I tillegg har noen brukere av Anadrol utvikle kreftleversvulster fra å ta narkotika.

Betraktninger

Anadrol er ikke trygt å ta under svangerskapet som det utgjør en risiko for misdannelser og spontanaborter. Hvis du har en historie med kreft, nyresykdom eller leversvikt, utgjør Anadrol alvorlig risiko for helsen på grunn av dens potensielle bivirkninger.