Digidexo.com

Hvordan finne en Halfway House

I løpet av pågående behandling for kjemisk avhengighet, kan overgangsboliger være siste stopp før alkoholiker eller utvinne stoffmisbruker returnerer til selvstendig liv. Overgangsboliger er ikke i alle nabolag, og fordi de ikke er en offentlig tjeneste, kan de ikke bli oppført i lokale kataloger. Men du bør kunne finne en med et nettsøk og et par telefonsamtaler.

Hvordan finne en Halfway House

•  Besøk din offisielle statlige nettsted for en notering av statlige institutter, som bør inkludere en Office of Alcohol and Substance Abuse, eller noe lignende. Den passende statlig nivå kontor kan i sin tur ha koblinger til fylkes eller regionale kontorer eller private, ideelle råd om rusmisbruk. Hvis ikke, kan du ringe det aktuelle statlig organ og be om hjelp til å finne overgangsboliger i ditt område.

•  Åpne nettsiden for ditt fylke eller regionrådet på alkohol og rusmisbruk, som spesifisert fra paraply statlige organisasjonen. Rådet nettside skal inneholde ulike ressurser og inkluderer egen telefonnummer for henvisninger og andre tjenester. Kontakte dem med din forespørsel. Det er ingen garanti for at de vil være knyttet til den enkelte lokale overgangsbolig, men. Ifølge National Institute on kjemisk avhengighet, er de fleste overgangsboliger ikke er lisensiert av staten. Eierne kan velge å ikke bli regulert fordi de ikke ønsker å være i samsvar med reguleringsplan forordninger og helse / helseforskrifter. Hvis de ikke er lisensiert eller regulert, kan de ikke knyttes til noen stat eller fylke byrå.

Søk etter jungeltelegrafen. Medlemmer av en lokal Anonyme Alkoholikere gruppe bør være klar over minst en halvveis hus i området. Hvis ingen flekker er tilgjengelig på det huset, ber eieren eller manager hvis de vet et annet sted.

Hint

  • Det kan ikke skade å ringe fylket prøvetid avdeling og uformelt spør ansatte der om de vet om noen overgangsboliger. Men i sine offisielle arbeidsoppgaver, prøvetid offiserer kan ikke få lov til å gi denne informasjonen. Kontoret til byen eller fylket ditt medikamentell behandling domstol kan også være nyttig.
  • Vær forsiktig at utleier eller program manager ikke kommer gjennom bevegelser bare for å tjene penger. Hvis du er seriøs om utvinning, be om deres legitimasjon.