Digidexo.com

Hvordan behandle Post Hemoragisk Hydrocephalus

Hydrocephalus, eller "vann på hjernen," er et medisinsk begrep som brukes for å beskrive en tilstand når ventriklene i hjernen fylles med for mye væske. Hjernen er ment å ha en viss mengde væske, men når det er for mye, kan det resulterende utilbørlig trykket sterkt hemmer blodstrøm og hjernefunksjon. Det finnes to typer av hydrocephalus, medfødt og ervervet. Medfødt hydrocephalus oppstår ved fødselen og kan være et resultat av en fødsel defekt, for eksempel. Ervervet hydrocephalus kan skje etter en skade i hjernen. Post hemoragisk hydrocephalus er mest knyttet til ervervet hydrocephalus som begrepet beskriver væske bygge opp i hjernen både etter en skade og påfølgende blødning fra at skader. Symptomer som kan føre er hodepine, kvalme, oppkast og uklart syn. Det finnes ingen kjent kur for hydrocephalus, men hvis du ønsker å behandle post hemoragisk hydrocephalus, sørg for å holde noen følgende tips i tankene.

Hvordan behandle Post Hemoragisk Hydrocephalus

•  Få din medisinske historie. Spør pårørende om hvorvidt du kan ha en familiehistorie med medfødt eller ervervet hydrocephalus. Selv om innlegget hemoragisk hydrocephalus ikke regnes som en arvelig sykdom, bør du fortelle legen din om eventuelle uønskede sykdommer du måtte lide av. Medisinske fagfolk trenger å vite om din tidligere historie for å riktig diagnostisere deg senere. Vet at andre forhold som ryggmargsbrokk og Meningitt kan være forbundet med medfødt og ervervet hydrocephalus, også.

får diagnosen så tidlig som mulig. Post hemoragisk hydrocephalus kan være livstruende og få gradvis verre, så bli undersøkt av en lege eller nevrokirurg snarest mulig. En nevrolog vil, etter all sannsynlighet, utfører noen av følgende tester: computertomografi (CT), magnetisk resonans imaging (MRI), isotop cisternography eller spinalpunksjon eller Spinal Tap. Skanner vil avgjøre om hjernen ventriklene er forstørret mens de andre testene vil avgjøre om kirurgi vil være nødvendig å behandle hemoragisk hydrocephalus.

Snakk om medisinering. Noen eksempler på stolpen hemoragisk hydrocefalus kan behandles med medikamenter som acetazolaminde eller furosemid for å redusere trykket som skytende hjernevæske har på hjernen. Denne type behandling bidra til å avlaste trykket forårsaket av overskytende væske og markedsvæskebalansen i hjernen.

Spør om endoskopisk tredje ventriculostomy (ETV) eller shunter kan brukes til å behandle post hemoragisk hydrocephalus. Dette er to kirurgiske prosedyrer som kan lede eller drenere overflødig væske fra problemområder. Disse operasjonene har noen ganger alvorlige ettervirkninger, så det er en god idé å møte denne bekymringen med legen din før valg av kirurgi.

Hint

  • Post hemoragisk hydrocephalus kan skyldes skade på skallen eller hjerne. Forstå at på et tidspunkt en medisinsk faglig kan trenge for å stoppe blødningen i hjernen før de kan behandle den resulterende hydrocephalus.
  • Premature barn kan også lider av post hemoragisk hydrocephalus.