Digidexo.com

Alle de naturlige måter å rense systemet for narkotika

Alle de naturlige måter å rense systemet for narkotika


Både over-the-counter narkotika ment for medisiner, og illegale rusmidler kan være vanedannende. Ifølge mydetoxfood.com, har forskere funnet ut at narkotika ligne hjernens naturlige kjemikalier og endre den kjemiske balansen i hjernen å gjøre brukeren avhengig. Ifølge thegooddrugsguide.com, rensing systemet fra narkotika naturlig kan ta to til tre uker. Det anbefales å være under medisinsk tilsyn i løpet av denne prosessen, men for å hjelpe deg med å håndtere abstinenssymptomene.

Urte kosttilskudd

Bruk urte kosttilskudd som løvetann og fennikel å rense alle giftstoffer fra blodet, organer og fettceller. Løvetann er en naturlig vanndrivende som øker urinproduksjonen ved å stimulere nyrene til å skille ut salter, vann og giftstoffer forårsaket av narkotika i systemet ditt. Løvetann er også en god kilde for kalium, som er en viktig ingrediens i medikamentet avgiftning. Pelargonium reniforme er også kjent for sin gunstige virkning på leveren og fordøyelseskanalen.

Vann

Drikk minst åtte glass per dag for å få fortgang i prosessen med å spyle narkotika fra systemet.

Aromaterapi Bath

Ta et varmt bad og legge litt lavendelolje til det å hjelpe deg å slappe av. Sug i badet i minst 15 til 20 minutter, og drives mer varmtvann etter behov. Tømme tankene og slappe av. Dette vil berolige humørsvingninger og muskelsmerter forbundet med narkotikaabstinenssymptomer.

Trening

Gå for en joggetur eller gjøre noen annen trening. Trening øker svette utskillelse, som hjelpemidler systemet i å bli kvitt narkotika. Det vil også bidra til å holde tankene opptatt med noe annet enn abstinenssymptomene og suget etter narkotika. Gjør pusteøvelser for å hjelpe deg å takle depresjon som ofte følger med narkotika tilbaketrekning.

Diet

Endre kostholdet til å spise mat som vil hjelpe systemet til å avgifte og kvitte seg med narkotika. Spis frukt og grønnsaker som er høy i kalium, som meloner, bananer, sitrusfrukter, tomater og grønne grønnsaker for å fylle systemet.

Drikk mye tranebærjuice. Tranebær inneholder en kombinasjon av anti-oksidasjonsvitaminer og næringsstoffer som vil rense kroppen din og skylle ut nyrene. Tyttebær er også kjent for å rense lymfesystemet.

Spis frukt høy i frukt pektin. Ifølge naturalnews.com, pektin har evnen til å trekke urenheter fra blodet og skille ut det gjennom urinering. Grønne epler er en god kilde til pektin. Du kan også kjøpe frukt pektin i hermetisert eller pulverisert form fra helse butikker.

Reduser fettinntaket for å gjøre fordøyelsessystemet fungere normalt igjen. Dette vil gjøre den naturlige renseprosessen mer effektiv.