Digidexo.com

Hva slags Doctor Spesialiserer seg på vekttap?

Å miste vekt er en fitness mål at mange mennesker streber etter å nå hele livet. Benytte seg av råd fra fagfolk vil hjelpe deg å lykkes. Dette omfatter rådgivning leger som er opplært til å hjelpe til med vekttap.

Viktigheten av Lege Konsultasjon

Rådfør deg med en lege før du tar del i noen diett planer. Gjør du det vil gi deg en bedre forståelse av kroppen din og reaksjonene du kan møte.

Personlige Leger

Allmennleger kan fokusere på vektkontroll for å hjelpe sine pasienter. Begynn med en konsultasjon fra din primære leverandør. Din personlige lege vil ha kunnskap om din historie og kan henvise dine planer for vekttap.

Dietitians

En kostholdsekspert er en profesjonell som undersøker din nåværende matvaner og hjelper deg å gjøre endringer. Disse personene er opplært til å hjelpe deg å bygge sunne spiserutiner, som er viktig for vekttap.

Andre Professionals

Du kan også ta kontakt med fagfolk som fysiske trenere. Mange treningssentre har trenere i staben, som kan jobbe med å sette sammen et treningsprogram for å hjelpe deg å bli sunnere.

Kontrollere ditt lokale område

Leger i ditt lokale område kan være tilgjengelig for vekt-tap konsultasjon. Spør din primære leverandør eller bruke elektroniske ressurser, som for eksempel Senter for medisinsk vekttap, for å hjelpe deg å finne en lege som passer best til dine behov.