Digidexo.com

Hvilken type trening hjelper senke høyt blodtrykk?

Personer med høyt blodtrykk har større risiko for lider av hjerteinfarkt og slag. Når blodtrykket er forhøyet, har blodet vanskelig for å bevege seg gjennom blodårene. De med forhøyet blodtrykk har ofte å ta medisiner for å regulere det; Men forskjellige typer aerobic øvelser bidra til å redusere høyt blodtrykk. The American Heart Association anbefaler minst 30 minutter med aerobic aktivitet fem dager i uken for å senke blodtrykket.

Gang

Turgåing er en enkel type øvelse som bidrar til å redusere høyt blodtrykk. Om morgenen eller på ettermiddagen, kan enkeltpersoner gå rundt deres nabolag eller i den lokale parken. En annen måte å legge vandre til en daglig rutine er ved å parkere lenger vekk fra bygninger og tar trappene.

Svømming

The Blood Pressure Association lister svømming som en type øvelse som bidrar til å redusere høyt blodtrykk. Svømming er en skånsom form for aerobic aktivitet og er bra for personer med felles og kne smerter.

Dancing

Dans er en annen form for trening som senker blodtrykket. Enkeltpersoner kan danse hjemme med eller uten en DVD, eller de kan melde seg på dansekurs i samfunnet for å legge denne aktiviteten til sin aerobic diett.

Klippe plenen

The American College of Sports Medicine sier at husarbeid kan inngå i aerobic øvelser som hjelper redusere høyt blodtrykk. Klippe plenen med en push klipperen arbeider opp pulsen og, avhengig av størrelsen på gården, hjelper enkeltpersoner oppnå sine 30 minutter med fysisk aktivitet.

Jogging

Når en person med høyt blodtrykk øker sin utholdenhet, kan de legge jogging til sin liste av aerobe aktiviteter.

Aerobicklasser

Tradisjonelle aerobicklasser bidra til å senke blodtrykket. Begynnelsen mosjonist kan gjøre lav effekt trening og jobbe opp til avanserte klasser. Enkeltpersoner kan enten velge å gå til et treningsstudio eller kjøpe trening DVDer som de kan gjøre i sine stuer.

Avspenningsteknikker

Noen former for dyp pusting mosjon, som yoga, er andre typer øvelser som hjelper redusere høyt blodtrykk. Medical College of Wisconsin sier at å legge dyp pusting til aerobic aktiviteter reduserer stress, en av de viktigste årsakene til høyt blodtrykk.