Digidexo.com

Hydroxycut Cleanse omtale

Hydroxycut Cleanse er et produkt som brukes i syv dager, og er ment å rense kroppen for avfall og giftstoffer. Dette produktet er ikke som andre Hydroxycut-produkter fordi det ikke er rettet mot de som ønsker å gå ned i vekt. Det er bare for de som ønsker å rydde ut av sitt system og forbedre fordøyelsen helse. Som de fleste produkter på ethvert marked, forskjellige mennesker rapporterer ulike resultater.

Effektivitet

Det finnes ingen vitenskapelige studier som beviser Hydroxycut Cleanse effektivitet. Det er markedsført til de som ønsker å støtte sunn funksjon av deres lever, tykktarm og fordøyelsessystemet. En av de beste stedene å lese en rekke brukeranmeldelser er sybervision.com oppført nedenfor. Noen mener Cleanse har ikke dratt dem i det hele tatt, mens andre mener dette produktet er det største siden skivet brød. Siden det ikke finnes legitime anmeldelser fra anerkjente vitenskapelige kilder, må gjøres beslutningen om å bruke dette produktet basert på meningene til de som har prøvd det.

Ingredienser

For en komplett liste over ingredienser i Hydroxycut Cleanse, gå til sybervision.com. Det er mange urter og ingredienser i dette produktet, men her er noen av de mest bemerkelsesverdige: melk tistel, UVA Ursi, tranebær pulver, løvetann pulver og ingefær ekstrakt. Disse urtene er tungvektere i verden av fordøyelses helsefremmende. Andre ingredienser som rabarbra og Senna har en lakserende effekt mens fennikel ekstrakt brukes for leveren rensing.

Popularitet

Hydroxycut har mestret evnen til å tilby produkter som mange ønsker. De slankepiller er rettet mot de som ønsker å gå ned i vekt og deres rensende produktet er en av de nyeste skapt for de som ønsker å forbedre sin fordøyelsessystemet. Imidlertid har cleanser ikke vist seg å fungere for alle, og heller ikke har det vist seg å fungere i det hele tatt.

Recall

Det er viktig å merke seg at Food and Drug Administration utstedt en uttalelse i løpet av våren 2009 rådgivning forbrukerne å slutte å bruke Hydroxycut-produkter. Selskapet som distribuerer disse produktene, Lovate Health Sciences Inc., erindrer mange Hydroxycut elementer fra hyllene frivillig. Mange rapportert leverskade og minst en død var knyttet til disse produktene. Den Hydroxycut Cleanse ble ikke husket som en del av denne undersøkelsen siden det består av forskjellige ingredienser enn vekttap piller.