Digidexo.com

Hvordan å miste 153 Pounds

Hvordan å miste 153 Pounds


Hvis du har tenkt å tape mer enn 150 kg., Må du holde et par ting i tankene. Først kan du gjøre det, men det vil ikke skje over natten. Den eneste sunn måte å miste mye av vekten er gradvis; vil du se målbare resultater over tid. For det andre er den beste måten å gå ned i vekt fra en kombinasjon av kosthold og mosjon. Moter og gimmicks vil fungere kort i beste fall, så ignorere get-skinny-raskt ordninger, og fokusere på fremgangen din at du vil se.

Hvordan å miste 153 Pounds

•  Lag en food journal. Holde styr på alt du spiser i løpet av dagen, så vel som din totale kalorier. Bruk en kaloriteller hvis du er usikker på hvor mange kalorier i en servering av en bestemt mat.

fase ut usunne matvarer fra kostholdet ditt. Unngå informasjonskapsler, chips, kaker, paier, godteri og sukkerholdige drikker. Prøv å spise dyr kjeks i stedet for cookies, og pretzels i stedet for chips. Sats på sukkerfri brus eller diett brus i stedet for vanlig sukret brus.

Legg til sunne matvarer i kostholdet ditt. Aksje opp på rikelig med frukt og grønnsaker å spise som snacks eller med måltider. Opt for magert kjøtt som kalkun, kylling og skinke i stedet for biff og svinekjøtt.

Spis mindre måltider og plass snacks ut i løpet av dagen. Når du føler deg sulten, drikk et glass kaldt vann og spise et stykke frukt. Tyggegummi gir munnen noe å gjøre, hvis du ofte spiser av gammel vane.

Introduser trening i din daglige rutine. Begynn ved å gå utenfor eller på en tredemølle i fem eller ti minutter av gangen.

Øk tempoet i din skrittlengde eller avstanden du går gradvis. Ikke forvent å kunne kjøre en mil første gang du snøre på deg joggesko. Vekttap avhenger av engasjement og utholdenhet når du utfører øvelsen. Trene øker hjertefrekvensen, som får kroppen til å forbrenne flere kalorier. Øvelse i et tempo som føles behagelig for deg, husk at du bør forbedre dine treningsøkter til å brenne litt mer kalorier hver uke.

hvile i to dager hver uke. Ideelt sett bør du trene i to dager og hviler på den tredje, deretter jobbe ut for tre dager og hvile igjen. Dette gjør at kroppen kan komme inn i en rytme. Ditt mål bør være 2 til 3 kg. av vekt tapt per uke.

Hint

  • Ikke helt endre kostholdet i den perioden av en dag. I stedet fase ut usunn mat og fase i sunn mat. Du kan tillate deg selv en godbit nå og da hvis du føler deg trygg på å stoppe deg fra fråtseri.
  • Konsultere legen din før du starter noen vekttap diett.