Digidexo.com

HCG Dosering Guide for Weight Loss

HCG Dosering Guide for Weight Loss


De humant choriongonadotropin diett løfter følgere raske resultater ved å følge en streng diett og tar hCG hver dag. Mens planen kan virke som et løfte om realiserte vekttap mål, det krever dieters å tilpasse seg svært få kalorier og stor mental og emosjonell styrke.

Hva det er og hvordan det fungerer

HCG diett fungerer fordi dette hormonet, som blir opprettet og skilles ut i de tidlige stadier av svangerskapet, triks kroppen til å tro du er gravid. Å gi de nødvendige næringsstoffene som trengs i løpet av svangerskapet, forårsaker hCG kroppen din til å slå til fett butikker for ekstra energi. Dette i forbindelse med begrenset kaloriinntak fører til hurtig vekttap, ifølge Dr. ATW Simeons, forfatter av "Pound og tommer: en ny tilnærming til fedme." Den hCG hormonet beviser også kroppen din du ikke er sulten, så mens du spiser en svært begrenset mengde kalorier, mens på HCG injeksjoner du ikke vil føle fratatt eller sulten.

HCG og Dosering

HCG er tilgjengelig i dag, som et pulver, som er en sann ekstrakt fra urinen til gravide kvinner. Sammensetningen av hvert pulver som er den samme, slik at den aktive bestanddel vil ikke variere blant produsenter. Når blandet med saltvann, kan hCG oppløsningen oppbevares ved romtemperatur opp til tre dager, men hvis du har tenkt å holde det lenger enn det må du holde det nedkjølt.

Mengden hCG du bruker vil bli bestemt av hva kosthold protokollen du følger. To skoler med tanke omgir HCG diett. Dr. Simeons, grunnlegger av den opprinnelige hCG diett, hevder Kosten bør bruke 175 internasjonale enheter daglig. Mens en annen protokoll utgitt av Kevin Trudeau forfatter av "The Weight Loss Cure" antyder Kosten bør bruke 175-200 IE daglig. Diskutere noe som er bedre for deg med legen din vil gi deg ytterligere innsikt om dette emnet, men faktorer å vurdere er hvor mye vekt du trenger å miste og din generelle helse.

Under normale hCG diett, vil du motta injeksjoner - enten fra en lege eller gjennom selvinjeksjon - inntil 42 skuddene har blitt gitt. Kvinner vil ta en pause fra å motta injeksjoner under menstruasjon, og fortsette ved gjennomføring av menstruasjonssyklusen.

Arbeide med en medisinsk faglig for å overvåke helsen gjennom hele denne prosessen er alltid anbefalt. Følge dietten plan følgelig vil gi et sunt vekttap diett som med modifisert spise vaner etterpå vil gi livet endrer resultatene.