Digidexo.com

Mayo Clinic Soup Diet

Mayo Clinic Soup Diet


The Mayo Clinic suppe Diet er faktisk ikke godkjent av Mayo Clinic medisinsk organisasjon. Snarere er det en kjepphest diett som har sirkulert i flere tiår, også referert til som kål suppe Diet eller modellens Diet. Midtpunktet i denne dietten er en kål suppe som forbrukes hver dag sammen med andre matvarer. Dieter kan forvente å tape opptil ti pounds i en uke. Denne dietten skal ikke opprettholdes lenger enn syv dager.

Oppskrift

Ingrediensene som trengs for å forberede suppen er seks vårløk, to grønne paprika, to bokser med hakkede tomater, en haug med selleri, én konvolutt tørr løk suppe miks, en buljongterning, ett stort hode av kål, og man kan av V- 8 juice, selv om det er valgfritt.

Skjær grønnsakene i små biter og legg i en stor gryte. Dekk med vann og V-8 juice hvis ønskelig. Ta blandingen til en byll og deretter redusere småkoke i 30 minutter.

Day One

Spis all frukten du ønsker bortsett fra bananer. Spis så mye av suppe som du ønsker i tillegg til frukt. Konsumere usøtet te, tranebærjuice eller vann.

Dag to

Spis en overflod av friske, rå eller kokte grønnsaker. Unngå tørre bønner, erter og mais. Spis så mye av suppe som du ønsker i tillegg til grønnsaker. Til middag kan du ha en bakt potet med en liten mengde smør.

Dag tre

Spise all frukt, grønnsaker og suppe du vil. Har du ikke en bakt potet på dag tre.

Dag fire

Spise opptil åtte bananer og konsumere så mye skummet melk du vil i tillegg til forbruker din suppe.

Day Five

Konsumere 10 til 20 gram biff og maksimalt seks friske tomater. Sørg for å spise suppen minst en gang i løpet av dagen fem. Drikk seks til åtte gram vann for å skylle urinsyre fra kroppen.

Dag seks

Konsumere en ubegrenset mengde biff og grønnsaker i løpet av dagen seks. Spis suppen minst en gang, men ikke forbruke en bakt potet.

Day Seven

Spis så mye brun ris, usøtet fruktjuice og grønnsaker som du ønsker. Spis suppen minst en gang i løpet av dagen syv.