Digidexo.com

Hvordan brenne mye fett Lys løfte vekter

Hvordan brenne mye fett Lys løfte vekter


Når det er på tide å planlegge et vekttap program, de fleste fokuserer på kalorier og hjerte-aktivitet. Men til tross for den raske resultater forbundet med kalorirestriksjoner og økt cardio, er nøkkelen til en konsekvent, vedlikeholde vekttap programmet vekttrening. Vekt trening forbrenner kalorier, og fakler fett gjennom økt muskelmasse og metabolisme. Når du implementerer en lett vekttrening programmet i fitness diett kan du oppnå en bedre form, slankere kroppsbygning.

Hvordan brenne mye fett Lys løfte vekter

•  Før vekttrening rutine, utføre en 15-minutters kondisjons warm-up session. Dette vil øke din metabolic rate og forbedre fettforbrenningen potensial.

Etter din varme opp, bestemme på hvilken kroppsdel ​​du skal jobbe på, og de ​​03:57 øvelser du skal utføre. Uansett hvilken kroppsdel ​​du velger, bestemmer på øvelser som trener musklene fra forskjellige vinkler.

Når du har valgt 03:57 øvelser, bestemme seg for en vekt du kan enkelt utføre 10 til 12 repetisjoner.

Utfør 12 til 16 repetisjoner av øvelsen.

Rest for ikke mer enn 3o sekunder og begynne et annet sett med 12 til 16 repetisjoner. Den korte hvileperiode vil holde pulsen og fettforbrenning forhøyet.

Gjenta syklusen i fire til fem sett.

Hint

  • Disse teknikkene fungerer godt med frie vekter eller vekter.
  • For å oppnå hurtigere vekttap, fortløpende utføre en krets av fem vekt øvelser i fem kroppsdeler. Vent 60 til 90 sekunder etter at serien og begynne på nytt. Gjenta 3-4 ganger.
  • Hvis du har spørsmål eller bekymringer om din helse og velvære programmer, bør du kontakte lege umiddelbart.